Oldal frissítése

24

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24

Az iiyama ProLite B2483HS LCD monitor 24"-es Full HD kijelzővel rendelkezik, és elsősorban multimediális felhasználásra alkalmas. A kiváló képminőség és a 16:9 képarány lehetővé teszi, hogy nagy felbontásban nézhesse a filmeket. Munka közben pedig könnyen elrendezheti az asztalon a megnyitott ablakokat. A LED háttérvilágítás által alacsonyabb, csupán 24 W a fogyasztása, így a pénztárcáját is kíméli.

A válaszidő mindössze 1ms GTG, így a kép borotvaéles még a leggyorsabb jeleneteknél is. A maximális fényerő 300 cd / m2, a dinamikus kontraszt 5 000 000:1, így mindig élénk képet kap, melyet a saját igényeinek megfelelően állíthat be. Nagyon praktikus az állítható magasság, valamint a dönthetőség is. 

A csatlakozók között található analóg VGA port, digitális DVI-D és népszerű HDMI is. Ezek segítségével nemcsak számítógépet, hanem játékkonzolt, Blu-ray lejátszót és további eszközöket is csatlakoztathat. A monitorban egy pár hangfal is található. A hátoldalára VESA tartókonzol (100 x 100 mm) is szerelhető, melynek segítségével a monitor a falra rögzíthető.

Kiegészítő információk:

Horizontális frekvencia:
30 - 80 KHz

Vertikális frekvencia:
55 - 75 Hz

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA829g6
Termékszám:  B2483HS-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20