Oldal frissítése

24" HP Z Display Z24nf

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" HP Z Display Z24nf

A HP Z-sorozat minden szempontból professzionalizmust sugároz. A minimalista, mégis rugalmas IPS panel még több elbűvölő színt hoz életedbe. Gyárilag színkalibrált és minden eszközhöz rugalmasan csatlakoztatható, így zökkenőmentesen helyezhetsz üzembe több kijelzőt. Extra széles látószöggel rendelkezik szín romlás nélkül, matt felülete pedig a vakító fénytől óvja a szemet.

Legfontosabb jellemzői

  • Széles látószög
  • Optimális szín beállítások
  • Állvány a lehető legkényelmesebb munkavégzésért
  • Energiatakarékos
  • Gyári színkalibráció
  • Vékony keret

Megbízhatóság, kényelem és sokoldalúság

A munkaállomások vagy notebookok csatlakoztatására gyakran használt csatlakozók - klasszikus VGA, DisplayPort vagy HDMI - állnak rendelkezésre. Egyetlen monitorhoz több jelforrást is köthetsz, további előnye pedig az USB hub, amelyre gyorsan csatlakoztathatsz gyakran használt perifériákat. A DisplayPort interfész egyszerre négy monitor csatlakoztatását teszi lehetővé.

Egyszerűen elforgatható és pozícionálható, így egyszerűen beállíthatod az ideális és kényelmes magasságot. A forgócsukló függőleges nézetet is lehetővé tesz, amely több monitor használatakor nagyon hasznos. Szabvány szerint a monitor 3 éves garanciával rendelkezik, amely meghosszabbítható. Energiatakarékos és költséghatékony. A paraméterek átfogó kombinációja által ez a sokoldalú monitor a legigényesebb felhasználók számára is ideális.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM1051b8
Termékszám:  K7C00A4#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15