Oldal frissítése

24" HP Z Display Z24i

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" HP Z Display Z24i

A HP Z szériás monitora professzionalizmussal látja el Önt minden tekintetben. A második generációs IPS panel, amely most még lenyűgözőbb színekkel kápráztat, egy minimalista, mégis rugalmas állványon nyugszik. A kijelző színskálája eléri a 97%-os lefedettséget szabványos RGB színtérben. A látvány nagyfokú betekintési szögből sem változik, a színek nem gyengülnek. Annak érdekében, hogy Önt semmi ne zavarja meg, a kijelzőt tükröződésgátló bevonattal látták el.
A Black Stretch technológia feljavítja a a képernyőn megjelenő képek sötét területeit, így Ön akár a lekisebb részleteket is pontosan láthatja. A HP Display Assistant  használatával személyre szabhatja munkaterületét. A képernyőt feloszthatja, így zavartalanul dolgozhat több feladaton párhuzamosan. Állítsa be a legkényelmesebb helyzetet az állítható magasságú állvánnyal, vagy forgassa el függőlegesen. További előny, hogy adhat meg PIN-kódot, amely inaktiválja a monitort, ha jóváhagyás nélkül választják le a számítógépről.
Csatlakoztathat munkaállomást vagy laptopot klasszikus VGA, DVI-D, vagy  a legújabb DisplayPort segítségével - vagy akár több forrást is egyszerre. A gyors fájlátvitelről gyakran használt külső adathordozók esetében USB elosztó gondoskodik. Mindezen paraméterek kombinációja alkot tökéletes monitort igényes felhasználók számára. 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM1051c
Termékszám:  D7P53A4#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15