Oldal frissítése

24" HP EliteDisplay E242e

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" HP EliteDisplay E242e

  A HP EliteDisplay Series monitora egy iparág vezető IPS kijelző, rugalmas beállításokkal a kényelmesebb és energiatakarékosabb működésért. Így tökéletes választás akár az irodába, akár otthonra és vállalati környezetbe. A 23,8"-es panel rengeteg helyet és tiszta elrendezést biztosít minden szükséges ablakhoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Full HD képernyő matt bevonattal, ragyogás nélkül
  • DisplayPort és HDMI port, klasszikus VGA csatlakozóval
  • Dönthető, forgatható és a magassága 150mm-en állítható
  • Forgócsukló
  • Alacsony fogyasztás
  • Környezetbarát

Monitor alkalmazkodik hozzád

Az IPS technológiának köszönhetően a képminőség állandó, akár 178°-os szögből is. A munka közbeni maximális kényelem érdekében a monitor szabadon forgatható vagy a magassága 150mm-ig állítható. A forgócsukló lehetővé teszi, hogy álló vagy fekvő helyzetbe állítsd a monitort és az okosan kialakított kábelrendező rendszer segít megszabadulni a kábelek okozta zűrzavartól.

Szélessávú kapcsolat

  Csatlakoztass munkaállomásokat vagy notebookokat a legmodernebb csatlakozókkal - klasszikus VGA-val vagy a korszerű DiplayPorttal és HDMI csatlakozóval. Akár többet is csatlakoztathatsz egy LCD kijelzőhöz. Egy másik előnye, az USB hub a gyakran használt perifériák gyors csatlakoztatásához. Az ENERGY STAR minősítés bizonyítja a monitor magas hatásfokát, amely segít csökkenteni az energiafogyasztást.

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fehér
Kód:  HPBM2005t
Termékszám:  N3C01AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20