Oldal frissítése

24" HP EliteDisplay E242

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" HP EliteDisplay E242

A HP EliteDisplay monitor iparági vezető IPS technológia felhasználásával, rugalmas beállítási lehetőségekkel nyújt nagyobb kényelmet a felhasználóknak, és biztosítja az energiatakarékos működést. Mindezek miatt tökéletes választás irodákba és vállalati környezetbe, valamint otthoni felhasználásra is. A 23,8"-panel elegendő helyet biztosít a megnyitott ablakok elhelyezéséhez.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Tükröződésmentes matt Full HD képernyő
  • Állítható, dönthető, elforgatható és magassága 150 mm-en belül állítható
  • Forgatható zsanér
  • Alacsony fogyasztás
  • Környezetbarát

Hozzád alkalmazkodik

Az IPS technológia alkalmazása miatt a kép akár 178 fokos szögből nézve sem veszít minőségéből. A maximális kényelem érdekében a napi munka során a monitor szabadon állítható, egyszerűen forgasd el, vagy 150 mm-en belül állítsd a magasságát. A forgatható zsanér segítségével választhatsz a vízszintes és a függőleges állás között, és a kábel elvezetését olyan átgondolt módon tervezték meg, hogy az íróasztalodon ne legyen útban. 

Csatlakoztasd egyszerűen

A munkaállomások és a laptopok csatlakoztatása a szabványos VGA vagy a modern Display Port csatlakozókon keresztül történik. Egyetlen LCD monitorhoz több jelforrást is köthetsz. Az USB hub másik előnye az, hogy a perifériák csatlakoztatása egyetlen kábellel történik. Az Energy Star tanúsítvány a monitor hatékonyságát igazolja, segíti az energiafogyasztás csökkentését. Az arzénmentes üveg, a higanymentes kijelző és az alacsony halogén tartalom már csak hab a tortán.

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM2005r
Termékszám:  M1P02AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15