Oldal frissítése

24" HP EliteDisplay E240

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" HP EliteDisplay E240

A teljes munkanapra elég erőt biztosít a HP EliteDisplay E240 60,45 cm-es (23,8 hüvelykes) monitor Elite szintű teljesítménye, Full HD képminősége, és Elite szintű ergonómiai állíthatósága.

Semmiről sem marad le.

A hatalmas, 60,45 cm-es (23,8 hüvelykes) képátlójú Full HD képernyőn minden ablakot nyitva tarthat, és így könnyebben navigálhat. Megkönnyíti a közös munkát az IPS technológia, hiszen a 178 fokos betekintési szöggel a szobából szinte bárhonnan látható a kép.

Az igényeire szabott kényelem.

A döntési és elforgatási lehetőségeknek és a kivételesen nagy, 150 milliméteres tartományban állítható magasságnak köszönhetően megtalálhatja az ideális beállítást és hatékonyabb lehet. A tengely elforgathatóságának köszönhetően álló vagy fekvő módban is használhatja a monitort.

Rugalmasan csatlakoztatható minden eszközhöz, amit használ.

Csatlakoztathatja a számítógépét és a gyakran használt USB-eszközeit közvetlenül a kijelzőhöz a HDMI-, DisplayPort-, VGA- vagy USB-csatlakozóval.

Szolgáltatások

Egy kompakt és hatékony, számítógépből és monitorból álló munkaterület.

A HP mini asztali számítógépet, a HP Chromebox eszközt, illetve a meghatározott HP vékonyklienseket közvetlenül a kijelző mögé csatlakoztathatja1. A beépített tápellátási és kábelrendező funkciókkal rendezetten tarthatja munkaterületét.

Csökkentheti az energiafogyasztást és a költségeit.

Az intelligens és energiatakarékos, ENERGY STAR® minősítésű, EPEAT® Gold besorolású2 készülék a TCO Certified Edge követelményeinek is megfelel.

Monitorának új legjobb barátja.

A HP Display Assistant szoftver segítségével saját munkaigényeinek megfelelően tervezheti meg képernyőjét.

Formálja igényeire.

Teljes, testre szabható megoldás HP-kiegészítőkkel.3 A hangot HP Speaker Bar szolgáltatja, a HP Single Arm kar az asztal fölé emeli a kijelzőt, a HP USB grafikus adapterrel pedig akár többmonitoros3 rendszert is kialakíthat. A csak kijelzős modellel megszabadulhat az állványtól.4

Világszínvonalú támogatás.

Az opcionális HP Care Pack további védelmet jelent befektetésének: három év szerviz- és támogatási szolgáltatást.

Kód:  HPBM2005k
Termékszám:  M1N99AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05