Oldal frissítése

24" Fujitsu P24W-7 LED

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Fujitsu P24W-7 LED

Ez a  24" Fujitsu monitor remek specifikációkkal és prémium disegnnal rendelkezik, kiegészítve egy okos 4 az 1-ben állvánnyal. Nagy fokú beállíthatóságot és valósághű színvisszaadást kínál, beleértve a finom színátmenetet. Nagyon alacsony energiafogyasztású és csodálatos WUXGA 1920 x 1200 pixel felbontású.
A panel széles betekintési szöget kínál, 178 fokot vízszintesen és függőlegesen. A kitűnő válaszidejével jó választás játékokhoz és gyors dinamikájú filmekhez. A monitor minden típusú eszköz csatlakoztatására kész a DisplayPort-tal, DVI-vel, VGA-val és a pár HDMI-vel. Van négy USB 3.0 port és egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó. A beépített hangszórók tiszta audio kimenet biztosítanak 2 x 1,5 W-tal. Innovatív technológia biztosítja a hatékony energiafelhasználást csak 26 W. Ergonómikus, magasság állítható állványa pivot funkcióval is bír. A modern designja a keskeny keretekkel sok helyet spórol meg az asztalon.

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Jelenlét érzékelő

Szín

Szín Fehér
Kód:  WF078d1a
Termékszám:  S26361-K1498-V140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10