Oldal frissítése

24" Fujitsu B24W-7 LED

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Fujitsu B24W-7 LED

A kép, ami életre kel

 

A rugalmas, négy-az-egyben állvánnyal felszerelt Fujitsu B24W-7 kitűnő eszköz arra, hogy munkádat és különböző tartalmakat másokkal megossz. A WVA képalkotó technológia biztosítja a valódi színvisszaadást és a széles megtekintési szöget. A 16:10-os képarány főleg azoknak a felhasználóknak lesz hasznos, akik a legtöbb időt fotók és videók szerkesztésével vagy hasonló tevékenységekkel töltenek. Ehhez hozzájön még a LED-es háttérvilágítás, amely mélyebb fekete szín szintet,  tökéletes színvisszaadás és magas dinamikus kontrasztarányt garantál. Ne felejtsük el megemlíteni a tükröződésgátló bevonatot, ami csökkenti a fényvisszaverődést. Ha filmet nézel vagy játszol, a válaszidő sem fog csalódást okozni. 

Ami csak eszedbe jut

 Függetlenül attól, hogy milyen átviteli csatlakozót választasz, a monitor mindig rendelkezésedre áll. A DisplayPort, DVI és VGA csatlakozók bármelyike használható. Használd könnyedén a gond nélkül hozzáférhető USB 2.0 és az 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozókat. A beépített hangszórók biztosítják a telt, 2x1,5 W-os hangzást. Innovatív technológia biztosítja a mindössze 17W-os gazdaságos villamosenergia-fogyasztást . A monitort állítható magasságú forgó állvánnyal tervezték és a pivot funkció segítségével  függőleges pozicióba lehet állítani.  A modern designak köszönhetően, a monitor szokatlanul keskeny széleivel sok helyet spórol meg az asztalodon.
További információk:

Állvány:
Állítható magasság tartomány : 130 mm
Pivot: 90 °
Döntés: -5 ° / + 35 °
Forgatás: 340 °

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Szürke
Kód:  WF078a5a
Termékszám:  S26361-K1497-V140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10