Oldal frissítése

24 "Fujitsu B24T-1L

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24 "Fujitsu B24T-1L

Monitor Fujitsu B24T-1L tökéletesen ötvözi az ergonomikus váz energiatakarékos működés. Az állványon tilt és a forgatás egy széles, és lehetővé teszi magasságállítás, valamint hátra 90 (pivot). Ez lehetővé teszi az optimális pozíció alatt is tovább működni bármilyen tartalmat. LED technológiát, akkor biztosítja a kiváló dinamikus kontraszt arány, tökéletesen tiszta fehér és a fekete sötétebb. Ez a legjobb villamosenergia-megtakarítás a kategóriájában.

legfontosabb jellemzői

  • Minőségi irodai monitor tükröződésgátló képernyő
  • Teljesen állítható állvány (beleértve pivot)
  • Full HD 1920 × 1080 pixel
  • Az analóg és a digitális bemenet (HDMI, DVI-D és D-SUB)
  • LED-technológia
  • Hatékony a kategóriájában
  • Beépített hangszórók 2 x 2 W

egyszerű kezelhetőség

Állítja a háttérfény tipikus irodai környezetben és megállapodást kötött a Tanács minősített ECO (TCO Display 6.0, ENERGY STAR® 6.0 és EPEAT® Silver). Ennek köszönhetően a monitor optimális fényerőt a legtöbb irodai alkalmazásokhoz. Csatlakoztassa a monitor és a PC vagy laptop lehetséges HDMI, DVI-D és D-Sub csatlakozó. Rejtett hangsugárzók ideálisak a mindennapi irodai hangrendszer. Ez is egy fejhallgató bemenet, amely lehetővé teszi, hogy kommunikálni a munka a kollégákkal.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WF078a5c
Termékszám:  S26361-K1558-V160
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20