Oldal frissítése

24" Dell U2414H Ultrasharp

4,8 83 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Dell U2414H Ultrasharp

A Dell U2414H monitor a világ legvékonyabb keretével készült és csodálatosan pontos színvisszaadást garantál. A 16: 9 felbontású Full HD hagyományos asztali képernyő nemcsak hosszú dokumentumok vagy internetes oldalak böngészésére alkalmas. 96%-os sRGB színtér lefedettséget biztosít, így lenyűgözően sokféle színt kínál a grafikusok számára. A monitor gyárilag kalibrálva kapható, így meglepően pontos színeivel azonnal használatra készen áll.
A PowerNap, illetve a dinamikus fényerő ellenörző funkció - amelyek automatikusan kontrollálják az energiafogyasztást - folyamatos energiamegtakarítást tesznek lehetővé. A monitort ökológiai szempontokat figyelembe véve tervezték - arzénmentes üvegből, higanymentes LED panellel és BFR/PVC nélküli rétegelt házból készült. Dönthetőségének és 130 mm-ig állítható magasságának köszönhetően könnyen használható. Továbbá valószínűleg értékelni fogja a sokféle kapcsolódási lehetőséget is, beleértve az MHL technológiát és az USB 3.0 portot.
További információk:
Színskála:
85% (CIE1976)
sRGB 96% (átlagosan Delta E <4)

Kód:  WB904d36
Termékszám:  210-ADUL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10