Oldal frissítése

24 "Dell P2418HZ Professional

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24 "Dell P2418HZ Professional

Élvezze a professzionális Dell P2418HT monitor használatának kényelmét . Minőségi kivitelezést, praktikus technológiát és gazdaságos működést kínál. A monitor elsősorban az üzleti szférákra összpontosít, ahol integrált Full HD infravörös webkamerát használhat videokonferenciákhoz. A nettó hangot 5W-os hangsugárzók és egy olyan mikrofon biztosítja, amely elnyomja a környezeti zajokat. Azonban a webkamera lehetővé teszi, hogy más funkciókat, mint például a Windows Hello bejelentkezést a rendszerbe gyorsan használjon.

Főbb jellemzők

  • Minőségi monitor a professzionális használathoz
  • Integrált webkamera videokonferenciákhoz
  • Állítható állvány
  • Finom Full HD felbontás
  • IPS panel a gazdag és következetes színekért
  • Szemvédelem technológia
  • VESA támogatás

Kiváló minőségű látvány minden oldalról

A monitor korszerű In-Plane Switch (IPS) technológiát használ, amely széles látószögű (178 ° / 178 °) széles színt biztosít. A rendkívül éles kép Full HD felbontással (1920 × 1 080 px) rendelkezik 8 millió dinamikus kontrasztaránnyal: 1. Könnyíti a ComfortView technológiát, amely kiszűri a káros kék fényt és kiküszöböli a kép fényerejét. Ezenkívül rendelkezik HMV minősítéssel.

Tartsa meg a rendelését a munkahelyen

Van egy jól átgondolt kábelkezelés , amely rendet tart a munkahelyen. A csatlakozók gazdag választéka VGA, DisplayPort, HDMI vagy USB 3.0.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Webkamera

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADL24u16
Termékszám:  210-AKMP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20