Oldal frissítése

24 "BenQ RL2460HT

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24 "BenQ RL2460HT

Tökéletes kép az álom minden játékos. Annak érdekében, hogy a kép a játék valóban tökéletes, akkor nem kell csak tele számítógép, hanem kiválóan felszerelt monitor. BenQ RL sorozat monitor kifejezetten a játékosok számára. Ez egy átlója 24 "Full HD, magas minőségű TN kijelző, amely egy egyszerű 1ms választ. Mert nem történik meg, hogy a monitor látni fogja a továbbra is a korábbi jelenet, de a képminőség mindig tiszta és éles. 

legfontosabb jellemzői

  • Átlós 24 "
  • A kifejezetten a játékosok számára
  • Válasz csak 1 ms
  • Nagy technológia - korlátozások kék fény, villódzásmentes
  • két hangszóró
  • HDMI kimenet

Parade látvány

A legtöbb játékos akar lenyűgöző csaták zajlanak a monitoron rögzítésre. A jelenléte a HDMI kimenet, ami sokkal könnyebb. Egyszerűen csatlakoztassa a monitort a PC vagy konzol monitor és csatlakoztassa menetíró készülékbe. A kép jelenik meg a monitoron keresztül HDMI kimenet megy közvetlenül a felvevő berendezés és lélegzetelállító csaták akkor majd könnyedén megoszthatja barátaival. Ideális látvány is biztosít állítható magasságú monitor. 

elképesztő technológia

Játék gyakran egy nagy része az idő. Ezért fontos, hogy figyelemmel kíséri a kíméli a szemet. Alacsony Blue Light technológia jelentősen csökkenti a nem kívánt termék kék fény, amely katasztrofális hatással a látást. Továbbá Flicker Free technológia megakadályozza, hogy fény villogását postřehnutelnému, amellyel a klasszikus monitorok rutinszerűen találkozik. Ez megakadályozza, hogy a szeme olyan terhelt, és nem kell aggódnia, hogy a fejfájás a hosszú játszani a kedvenc játékok.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT132u
Termékszám:  9H.LC6LB.QBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05