Oldal frissítése

24" BenQ GW2480

4,7 119 értékelés
43 900 Ft

24" BenQ GW2480

A gyönyörűen kidolgozott BenQ GW2480 23.8” keret nélküli monitor ötvözi az ultra vékony kávát és a rejtett kábelvezetőt. A BenQ egyedülálló Eye-Care™, szemvédő technológiája alacsony kékfény-kibocsátással és villogásmentes megjelenítéssel, valamint iparági vezető Brightness Intelligence technológiával bármely környezetben a legjobb teljesítményt nyújtja. A LED és az IPS panel kombinációjával a GW2480 egy új szintet képvisel a vizuális élmények terén. Az élményt fokozzák a valódi színek, a mélyebb feketék, a magasabb kontraszt és az élesebb vonalak.

Texture

Texturált felület

A prémium textúra ellenáll a kisebb karcoknak és finom érintése luxust sugároz.

Formás állvány

A kecsesen formázott, szoborszerű állvány lekerekített sarkokkal rendelkezik, hogy tisztán funkcionális megjelenése elősegítse az asztal rendezettségét.

Base profile
Ultra Slim Bezel

Ultravékony keret

A GW2480 ultra-vékony kerete elegáns megjelenést kölcsönöz a monitornak, valamint lenyűgöző vizuális élményt a felhasználónak, így a GW2780 bármilyen modern berendezés kiegészítője lehet.

Kábelrendező rendszer

A láthatatlan kábelrendező rendszer az összes kábelt elrejtheti a monitor állványába, hogy egy rendezett és tiszta munkaterület jöhessen létre az asztalon.

Cable management

IPS széles látószögű technológia

Az IPS (In-Plane Switching) technológia pontos színeket és képvisszaadást biztosít. A kiterjesztett, függőleges és vízszintes 178°-os látószög egységes megjelenítést garantál egyaránt minden felhasználó számára.


Exkluzív szemvédő technológia

Brightness Intelligence technológia

Brightness Intelligence technológia (B.I.Tech.) a munkára és a játékra is képes optimalizálni a megjelenő képet, amellyel megvédi az élményt és kiemelkedő képminőséget szállít.

BITech

Képtökéletesítés a tartalomnak megfelelően

A Brightness Intelligence technológia (B.I.Tech.) felismeri a megjelenő tartalom intenzitását és a túlexponálások elkerülése érdekében a megjelenő tartalomnak megfelelően állítja be a fényerőt, így a sötét részletek láthatóak maradnak.

BITech

Ints búcsút a szemfáradtságnak minden fényviszonyban

Brightness Intelligence technológia (B.I.Tech.) aktívan, a megjelenő tartalomnak, valamint a környezeti fény erősségének megfelelően szabályozza a fényerőt és hozza létre a legkényelmesebb és legtisztább megjelenítést.

Alacsony kékfény-kibocsátás

A BenQ szabadalmaztatott alacsony kékfény-kibocsátó technológiája kiszűri az ártalmas kék fény és hatékonyan csökkenti a szem fáradását és irritációját.

Villogásmentes technológia

A BenQ egyedülálló villogásmentes technológiája a zavaró villogásoktól mentesíti a megjelenítést, és a hagyományos LCD panelekkel szemben megvédi szemeit a fáradástól és bizonyos károsodásoktól.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 24 " (60,96 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 250 cd/m2

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, VGA
Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free, Automatikus fényerő szabályozás
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 54 cm
Magasság 42 cm
Mélység 17,5 cm
Tömeg 3,84 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI

Garancia

Kiterjesztett garancia Nincs kiterjesztett garancia

Energiacímke 2021

Kód:  WT128o3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9H.LGDLA.CBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15