Oldal frissítése

24" BenQ GW2470HM

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" BenQ GW2470HM

A Bauhaus "kevesebb több"’ minimalista dizájnfilozófiájának megtestesítője a GW2470HM 8-bites AMVA+ panellel rendelkező monitor, amely kellemes kiegészítője lehet bármely modern térnek. A monitor bármely szemszögből az 1920 x 1080 pixeles felbontás mellett azt mutatja meg, hogy az egyszerűség és a funkcionalitás miképpen fér meg egy minimalista csomagolásban. Ezen felül a felhasználók élvezhetik a legteljesebb vizualitást és kényelmet a BenQ egyedülálló szemvédő technológiáinak segítségével. A GW2470HM nemcsak egy ünnepi megjelenése a minimalista életformának, hanem egy összekötő kapocs a pihentető mindennapi élet és a munka között. 
3000:1 natív kontraszt arány a színmélységért és felbontásért. Ezzel stabilabb színátmeneteket jelenít meg a 16,7 millió színárnyalat használatával és kiváló, 178°/178° széles betekintési szöget biztosít . 
A monitor speciális technológiái- BenQ Flicker-free és Low Light Blue védi a szemét, és segít a figyelem megtartásában.


Maximális kifinomultság

“A legegyszerűbb a legjobb – a legkifinomultabb.” - Leonardo da Vinci

A GW2470HM kivitelezése a legtökéletesebb mintája annak, hogy hogyan is képes egy monitor kiegészíteni az otthoni és az irodai környezetet: a T-alakú állvány szálcsiszolt felületében fényes feketében csillogó betéttel. A monitor hátoldal divatos fekete, amelybe finom minták igyekeznek elkapni a tekintetet. Ezekkel a formai elemekkel a GW2470HM egy minimalista csoda, amelyet azért keresnek, mert a legkifinomultabb.


BenQ Eye-Care
 

BenQ Eye-care

A legújabb sorozatú monitorok támogatják a BenQ Eye-Care rendszert, amely biztosítja a szem védelmét, miközben kellemes és kényelmes vizuális élményt biztosít.
Mindezt a Flicker-free és a Low Blue Light technológiáknak köszönhetően.

BenQ Flicker-free

A villogásmentes technológia kiküszöböli a teljes fényerőskálán fennálló villogást és a hatékonyan csökkenti a szem fáradását. A hagyományos LCD kijelzők 200-szor cserélnek képet másodpercenként. Ez a villogás az ember számára már nem érzékelhető, azonban a szem érzékeli a villogást, így ezért is fontos, hogy enyhítsük a szemre nehezedő stresszt, amit a villogó képernyő okoz és tartsuk egészségben szemeit.

BenQ Villogásmentes
 

BenQ Low Blue Light

Kék fényt minden monitor kibocsát, olyan spektrumban, mely zavarhatja a szemet. A BenQ egyedülálló Alacsony kék fénykibocsátó technológiája csökkenti a kék fény kibocsátást és lehetőséget biztosít az egészségesebb számítógép használatra. A kék fénykibocsátás csökkentéséhez válassza a négy rendelkezésre álló Alacsony kék-fénykibocsátó üzemmódok közül a legmegfelelőbbet.


Csodálatos színmélység

3000:1 natív kontraszt arány a színmélységért és felbontásért. Ez teszi lehetővé a sötét területek valós megjelenítését, és a színek legnagyobb részletekig való megkülönböztetését. Ilyen kontraszt arány mellett hihetetlenül magas dinamikus kontraszt arányt fog tapasztalni, ami többszörösen felül fogja múlni az elvárásait.

Minőségi 8-bites szín

Egy valódi 8-bites VA panel simább és stabilabb színátmeneteket jelenít meg a 16,7 millió színárnyalat használatával. 

178°/178° széles betekintési szög

A VA panelek valóban autentikus színeket és ultra-éles részleteket jelenítenek meg a 178°/178° betekintési szögnek köszönhetően, akár balról, jobbról, fentről vagy lentről is nézi a monitort. A látvány soha többé nem lesz ugyanaz.


 
Kód:  WT128o1
Termékszám:  9H.LEYLA.TBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10