Oldal frissítése

24" BenQ GW2470H

4,7 180 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" BenQ GW2470H

A BenQ GW2470H egy 8 bites VA panellel, 1920 x 1080 pixel felbontással rendelkező 23,8" képátlójú kiváló minőségű LED monitor. Az elegáns, de mégis egyszerű és minimalista megjelenés tökéletesen mutat az íróasztalodon.

Figyelemre méltó és egyedi képminőség, kifejezetten nagy 3000:1 natív kontrasztarány, 20M:1 dinamikus kontrasztarány és 178°/178° széles betekintési szög jellemzi.

A monitor csatlakozása D-Sub és 2 db HDMI csatlakozóval megoldott.

A BenQ Flicker Free és Low Blue Light technológiák védik a szemet, kevésbé leszel fáradt, ezért jobban tudsz koncentrálni.


Maximálisan kifinomult

"Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa“ - Leonardo da Vinci

A BenQ GW2470H kifinomult részletei révén kiváló társad lesz otthon és az irodában. A T alakú talp szálmintás polírozott felülete fényes külsővel egészül ki a BenQ "Mert ez számít" (Because It Matters) mottójának jegyében.


BenQ Eye-Care

A BenQ Eye-Care monitorok legújabb családja maximális védelmet biztosít a szemnek, miközben kellemes és kényelmes vizuális élményt nyújt. A GW2470H a modern Flicker Free és Low Blue Light technológiákat alkalmazza.

BenQ Flicker Free

A BenQ Flicker Free technológia valamennyi fénybeállítási szinten kiiktatja a villogást és hatékonyan csökkenti a szem terhelését. A hagyományos LCD monitorok LED villogási aránya másodpercenként 200. A villogás szabad szemel nem látható, de mindenképpen érezhető. A GW2470H monitorral ilyen probléma nincs.

BenQ Low Blue Light

Valamennyi monitor bocsát ki kék fényt, amely a látásromlás, a szemfáradtság, a fejfájás és az alvászavarok okozója. A BenQ egyedi Low Blue Light technológiája megszünteti a hagyományos monitorok kék színspektrumon történő ártalmas kibocsátát, és a monitor előtt töltött hosszas idő során is védi a szemet.


Lenyűgöző színmélység

A monitor rendkívül magas, 3000:1 natív kontrasztja a hagyományos panelek által nyújtott kontraszt háromszorosa, a visszaadott kép csodálatos színmélységgel és felbontással rendelkezik. Az ilyen magas natív kontrasztarány mellett végtelen dinamikus kontrasztarányra számíthatsz, amely gyakran felülmúlja a várakozásokat.

Minőségi 8 bites szín

A 8 bites VA panel simább színátmenetet és stabilabb színvisszaadást biztosít összesen 16,7 millió színnel.

178°/178° széles betekintési szög

A BenQ GW2470H monitor 178°/178°-os széles betekintési szöget biztosít.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT128o
Termékszám:  9H.LDMLA.TBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15