Oldal frissítése

24" BenQ GL2460

4,7 174 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" BenQ GL2460

BenQ GL2460

A lakás vagy az iroda berendezésének nélkülözhetetlen része

A GL60 sorozat tökéletesen beleillik minden helyiségbe, bármilyen is legyen annak a berendezése, és csendes eleganciájával az életteredet is gazdagítja. A rendkívül fényes keretnek és a talp aerodinamikusan ívelt nyakrészének köszönhetően lenyűgöző vizuális élményben is részesít. A GL2460 hátulja, amely minden szögből szép, szénszálas anyagból készült, hogy a versenyautókéhoz hasonló nagy teljesítmény érzését keltse, és energiát sugározzon az egész megjelenésével.


Olvasási üzemmód az olvasási élmény optimalizálása érdekében

A könnyebb olvasás érdekében a BenQ megalkotta a monitor színhőmérsékletének, fényerejének, kontrasztarányának és élességének beállításával a teljesen új olvasási üzemmódot, amely a nyomtatott papír megjelenését utánozza, így minimálisra csökkenhet a kényelmetlen érzés, amit a számítógépes monitor hosszan tartó és fókuszált megfigyelése okozhat.

BenQ GL2460

BenQ GL2460

Továbbfejlesztett energiatakarékos mód a nagyobb energiahatékonyság érdekében

A továbbfejlesztett energiatakarékos üzemmód a háttérvilágítás fényerejét úgy állítja be, hogy a legjobb képminőséget biztosítsa a legjobb energiahatékonyság mellett. Ezzel az intelligens móddal az energiafogyasztás legalább 37%-át takaríthatod meg dokumentumok megtekintésekor, valamint az internetes szörfözés és az e-mailek feldolgozása során, és akár a 44%-át játék közben.


Dinamikus kontrasztarány

A GL2460 12M:1 dinamikus kontrasztarányt biztosít a színek mélységének és élességének növelése érdekében a sötét és összetett felvételek esetében is, így minden, ami a szemed elé tárul, a legvilágosabb fehértől a legsötétebb feketéig, tökéletesen jelenik meg a legtisztább és legteljesebb kép formájában filmnézés és videojátékok játszása közben is.

BenQ GL2460

BenQ GL2460

Kiváló képminőség

A BenQ GL2460 támogatja az 1080p Full HD felbontást és a 16:9 képarányt, így még a legapróbb részleteket is gazdagabb és reálisabb színekkel jeleníti meg a még látványosabb vizuális élmény érdekében.


Senseye 3 vizuális megoldás a mindennapos böngészéshez

Élvezd a valóság színeit valósághű megjelenítésben a BenQ Senseye Human Vision technológia segítségével. A hat szabadalmaztatott, kalibrációs technikával a Senseye 3 minden egyes előre beállított megjelenítési módban a lehető legjobb megjelenítési minőséget kínálja.

BenQ GL2460

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 24 " (60,96 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel TN
Képfrissítési gyakoriság 75 Hz
Válaszidő 1,96 ms
Maximális fényerő 250 cd/m2

Csatlakozás

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Flicker-free

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 56,5 cm
Magasság 43,4 cm
Mélység 19,4 cm
Kód:  WT131l5n
Termékszám:  9H.LA6LB.QPE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05