Oldal frissítése

24 "BenQ GL2450HE

4,5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24 "BenQ GL2450HE

Elegáns multimédiás LCD panel kitűnő választás minden helyzetben. Képaránya 16: 9, maximális felbontása 1920 x 1080 pixel segítségével könnyedén dokumentumok megtekintéséhez és a munka több ablak van nyitva egyszerre. Pazarolja tökéletes képet szín frissességet és csemege az egyes árnyalatok, amely gondoskodik a rendkívül magas kontrasztaránnyal 12000000: 1.

legfontosabb jellemzői

  • Kiegyensúlyozott paraméterek legtöbb tevékenység
  • Felbontás (Full HD) az élesség
  • Széles és elég nagy ahhoz, hogy a film a látvány
  • Nagy dinamikatartomány finom konstrast
  • Eltávolítása villódzó kép (Villogásmentes)
  • Elnyomása kék árnyalat

BenQ Villogásmentes

Technologie BenQ Villogásmentes eliminuje blikání obrazu při všech úrovních jasu a účinným způsobem snižuje únavu očí. Hagyományos LCD képernyők LED villog aránya 200-szor másodpercenként. A szemed nem látja a vibrálást, de minden bizonnyal úgy érzi. Relief a szeme lobban átmenet ellenőrzésére GL2450HE.

BenQ Low Blue Light

Minden monitor termel kék fény, ami az egyik fő oka a látásromlás, a szem fáradtság, fejfájás és alvászavar. BenQ egyedülálló technológia, alacsony Blue Light megszünteti káros kékfény spektrum színek által kibocsátott rendszeres számítógép képernyőjén, és lehetővé teszi, hogy időt tölteni a számítógépe előtt egy egészségesebb állapotban.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT131l5m01
Termékszám:  9H.L7CLA.3BE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15