Oldal frissítése

24" BenQ BL2405PT

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" BenQ BL2405PT

BenQ BL2405PT egy 24 colos Full HD monitor 1920 x 1080 pixel felbontással. A monitor helyzetének beállítására a lehetőségek széles skálája áll rendelkezésedre és biztosan hasznát veszed a szemet védő és az elfáradását csökkentő Flicker-free és Low Blue Light technológiáknak.
A monitor gazdag csatlakoztatási lehetőségekkel rendelkezik beleértve a DisplayPort és HDMI cstlakozókat is.

Villódzásmentes

A Flicker-Free monitorok megnyugtatják a szemet és megvédik a kellemetlenségtől. A hagyományos LCD-képernyők másodpercenként akár 200-szor is villannak. Szemünk ezt nem feltétlenül látja, de mindenképpen hatással van rá.
Segíts megpihenni a szemednek a BL2405PT monitorra való átállással.

BenQ Villódzásmentes

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

BenQ Alacsony Blue Light

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Low Blue Light

Minden LCD monitor kibocsájt olyan kék fényt is, amely akár szemkárosodást, a szem elfáradását, fejfájást és alvászavart okozhat. Az BenQ egyedülálló Low Blue Light technológiája biztosítja, hogy a kék fény alacsony szinten legyen jelen, így a számítógép előtt töltött időt egészségesebbé teszi számodra. Használd ki a négy előre beállított módot az aktivitás típusától függően.

Állítható helyzetű állvány (HAS)

Az állítható helyzetű állvány lehetővé teszi a legjobb megtekintési szög megtalálását. A monitor a beállítások széles skálájával - magasság, dőlés, billentés, emelés és forgatás - rendelkezik. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT130b0q1
Termékszám:  9H.LF5LA.TBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15