Oldal frissítése

24" ASUS VX24AH

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS VX24AH


 ASUS VX24AH černý

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Pontosság a legapróbb részletekig

Az új és széles látószögű VX24AH  LED-monitor, 16:9-es méretben, 178 °-os széles látószöget kínál a jobb termelékenység érdekében azzal, hogy több helyet biztosít az egyes ablakokhoz és projektekhez a képernyőn. Exkluzív SplendidPlus Video Intelligence és QuickFit Virtual Scale technológia az ASUS gyártótól, valamint a 100%-os RGB színtér biztosítja a színes megjelenítést és a kép pontosságát.


 ASUS VX24AH černý

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Munka és játék

A WQHD felbontású monitorral 77%-kal több helyet biztosíthatsz az ablakoknak, mint a hagyományos Full HD monitorok esetében. Ezenkívül ez a monitor 25%-kal élesebb képet nyújt, mint a hagyományos 24"-os Full HD monitorok. Az 5 ms válaszidő teljesen zökkenőmentes megtekintési élményt biztosít a filmek és a játékok megtekintéséhez, valamint a játékok még élethűbbek és színesebbek lesznek, így a legapróbb részlet sem kerülheti el a figyelmedet.


 ASUS VX24AH černý

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

A WQHD felbontású VX24AH monitor részletes 2560x1440 pixeles felbontást kínál - amely a 720p monitorok felbontásának a négyszerese. A felhasználók a legkisebb részletekig élvezhetik a képet, és nagyobb asztali helyet kapnak, mint a hagyományos monitorok esetében.


Széleskörű csatlakozás

A VX24AH monitor számos csatlakoztatási lehetőséggel kínál, beleértve a natív WQHD alapú HDMI és a D-sub interfészt a Full HD 1080p tartalom átviteléhez. Az integrált 2W duplahangfal kiváló hangzást biztosít, amely hozzájárul a tökéletes film- és játékélményhez.

 ASUS VX24AH černý

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Az Asus exklúzív technológiája igazán egyedüli képminőséget biztosít

A VX24AH monitor exkluzív SplendidPlus Video Intelligence technológiával optimalizálja a grafikus teljesítményt és a képminőséget a színek, a fényerő, a kontraszt és az élesség feljavításával. A SplendidPlus technológia a Tájkép, Hagyományos, Színház, sRGB, Éjjeli nézet mellett két új módot is alkalmaz - Olvasás és Sötétkamra mód.

 ASUS VX24AH černý

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA039g8
Termékszám:  90LM0110-B01370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15