Oldal frissítése

24" ASUS VX248H

4,7 32 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS VX248H

Az Asus VX248H LED monitornak igazán kiváló kép paraméterei vannak multimédiás használatra. Büszke lehet a sok csatlakozási lehetőségre is. Hála a LED háttérvilágítás hihetetlenül magas dinamikus kontrasztaránnyal bír 80 millió az egyhez. A fekete tónus és a fehér szín kiváló a színátmenet finom és aprólékos. Az 1 ms GTG válaszidővel, Full HD képpel a kijelző a megfelelő eszközt a film nézéshez és játékokhoz.

Jellemzők mindenkinek


Az exkluzív ASUS QuickFit funkció, ami integrálva van a monitorba lehetővé teszi, hogy megnézze a valós méretű dokumentumokat, fényképeket a fő ablak felett. A funkció aktiválható egy gombbal a képernyőn és használható mint egy sablon fotók megtekintéséhez és szerkesztéséhez. ASUS VividPixel technológia kihangsúlyozza a kép kontúrokat és csökkenti a interferencia vonalakat. Az eredmény kristálytiszta és részletes nézet. Az eszköz tartalmaz SPLENDID Video funkciót hat móddal és még másokat, amelyek a képminőséget és kényelmes használatot biztosítják.

PC és konzol


A monitor fel van szerelve egy tökéletes kinézetű fekete állvánnyal, amely lehetővé teszi a dönthetőséget. Hogy csatlakoztassa a jelforrást használhatja a szabványos VGA-csatlakozót  vagy tömegesen elterjedt 2 HDMI csatlakozót. Ha HDMI-kábel keresztül tervezi a hangot a monitorba juttani használhatja a fejhallgató kimenetet és a beépített hangszórókat. Vagy használat különálló audio bemenetet.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA039h
Termékszám:  90LM00M3-B01370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05