Oldal frissítése

24" ASUS VS248HR Gaming

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS VS248HR Gaming

A(z) 24" ASUS VS248HR Gaming LCD monitor TN típusú kijelzőt tudhat magáénak. A TN többségében kevésbé igényesek számára készült monitoroknál használatos. A legolcsóbbak közé tartozik, minimális válaszidő jellemzi, így gamerek számára is ajánlott. Hátrányai közé tartozik a korlátozott látószög és a gyengébb minőségű színmegjelenítés. Emiatt jól használható pl. webes böngészésre, viszont videóvágásra nem.

A(z) 24" ASUS VS248HR Gaming főbb tulajdonságai

A(z) ASUS LCD monitor képátlója 24", 1920 × 1080 px felbontás mellett. A 22" és 26" közötti képméret minden esetben jól használható. Az ekkora monitor pont megfelelő ahhoz, hogy a filmek igazán élvezhetők legyen rajta, de ugyanakkor munkavégzésre is alkalmas. A kényelmes munkavégzést segíti a képernyő 16:9 oldalaránya is. A szélesvásznú, hosszabb vízszintes oldalú monitorok közé sorolják, amelyek jobban illenek filmezéshez és általában véve kikapcsolódáshoz.

Elsősorban a gamerek számára fontos a válaszidő. Ezt a fogalmat az egyes gyártók különbözően határozzák meg, de általánosságban elmondható, hogy a pixel színének megváltozási idejét (jellemzően szürkéből feketébe, majd vissza) adja meg. A versenyeken résztvevő játékosok max. 5 ms válaszidejű monitort keresnek. A(z) 24" ASUS VS248HR Gaming 1 ms válaszidővel dicsekedhet. Fontos jellemző a képfrissítési frekvencia is, vagyis az az érték, hogy másodpercnyi idő alatt hányszor képes átrajzolni a képernyőt. Ez a(z) LCD monitor 60 Hz frekvenciával operál, ami általában a nagyobb monitoroknál jellemző.

  • A(z) 16:9 képarány ideális videók nézéséhez
  • Az alacsony, 1 ms válaszidő még élvezetesebbé teszi a játékokat
  • A monitor VESA konzolokhoz csatlakoztatható

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA034t3
Termékszám:  90LME3301Q02231C-
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15