Oldal frissítése

24" ASUS VS247NR

4,7 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS VS247NR

Az Asus VS247NR monitor nagyszerű designnal, Full HD felbontással és kiváló paraméterekkel kapható. Rendkívül részletgatdag, valamint világos és tiszta képeket nyújt. A LED technológia közvetlenül bekapcsolás után egyenletes megvilágítást biztosít, továbbá energiabarát és kivételes 50000000: 1 dinamikus kontrasztot kínál. Ennek eredményeként fényes fehér és mély fekete színekre számíthat. 5 ms GTG válaszidejével még a gyorsabb jeleneteknél is éles képet biztosít, így nem kell elmosódott képektől és egyéb zavaró hatásoktól tartania. E jellemzők miatt a monitor ideális eszköz filmnézéshez és multimédiás játékokhoz, de az irodában sem fog csalódást okozni.
A monitor stabilitását kerek talapzata és állványa biztosítja, amely lehetővé teszi a készülék forgatását. Splendid funkciója az adott tevékenységre optimalizálja a képminőséget, így akár filmet néz, játszik, az interneten böngészik vagy dokumentumokat olvas, az 6 előre beállított profil közül választhat. Végül pedig valószínűleg értékelni fogja a VESA tartókat, amellyel különböző felületekre rögzítheti a készüléket, illetve a DVI bemenetet, melynek segítségével számítógépekhez, játékkonzolokhoz és egyéb készülékekhez csatlakozhat. A szabványos VGA D-Sub csatlakozó szintén megtalálható a készülékben.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA034t2
Termékszám:  90LME2301T02211C-
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20