Oldal frissítése

24" ASUS VP247H Gaming

4,5 60 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS VP247H Gaming

Kiváló képminőség és elegáns megjelenés

Az Asus VP247H monitor 24" képátlóval és FullHD felbontásban tökéletes választás akár otthoni, akár irodai használatra. A Splendid Plus és a Vivid Pixel technológia, valamint az 100 000 000: 1 kontrasztarány tökéletes látványt nyújt, és a készülék 1 ms-os válaszideje elejét veszi a képremegésnek.


LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

High Dynamic Contrast

A legsötétebb fekete és a legvilágosabb fehér színek mellett a tökéletesen valósághű képet a háttérvilágítás és a dinamikus fényerő beállításával érheted el. Az eredmény a valamennyi részletben tökéletes kontraszt.


Gyors válaszidő

Az 1 ms-os (Grey to Grey) válaszidő kiküszöböli az úgynevezett szellemkép és az árnyékok kialakulását, és a videók lejátszása zökkenőmentesebb lesz.

LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

Exkluzív Game Plus technológia

A tervezés és a kezelés során az ASUS mindig vásárlói igényeit tartja szem előtt. Az ASUS VP247H GamePlus gombokat kapott, amelyekkel megjeleníthető  a célkereszt és az időzítő. A játékosok négy különböző célkereszt közül választhatnak, ezen kívül elindíthatják a visszaszámlálót vagy a stoppert. Ezek segítségével gyakorolhatnak vagy fejleszhetik ügyességüket.


Kiváló kép a SplendidPlus profilokkal

Az ASUS ismét magasabbra emelte a lécet, amikor az ASUS VP247H monitort bizonyos szabadalmaztatott technológiákkal szerelte fel. Ennek eredménye az alkalmazások futtatása vagy filmek vetítése során érzékelhető kiváló vizuális élmény. A Splendid Plus Video Intelligence technológiáka szükség szerint optimalizálja a fényerőt, a kontrasztot és a képélességet. A képernyő kíméli a szemet, és még hosszas használat közben sem fárasztja azt.


LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

A legjobb képminőséget a VividPixel technológia biztosítja

A VividPixel kiemeli a körvonalakat és kiiktatja a zavaró csíkokat, ezáltal a kép kristálytiszta lesz.


Használata kényelmes

Mondj búcsút a fáradtságnak! Az ASUS Blue Light Filter szűrője csökkenti a szem fáradtságát okozó kibocsátott kék fény mennyiségét, továbbá hosszan tartó használat közben elhárítja a zavaró villogást is.

LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

Főbb tulajdonságai:

  • 24 "Full HD monitor, amelynek válaszideje 1 ms (GTG).
  • 8 preset képüzemmód (SplendidPlus), sRGB üzemmód, Tájkép üzemmód, Színház üzemmód, normál üzemmód, Éjszakai üzemmód, Játék üzemmód, Olvasás üzemmód Sötétkamra üzemmód.
  • Két 1,5 W RMS sztereó hangszóró
  • Blue Light Filter gombok, fényerő beállítás, forrás kiválasztása, méret adaptáció.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA034t5
Termékszám:  90LM01L3-B01170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15