Oldal frissítése

24" ASUS VA249NA

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS VA249NA

A(z) 24" ASUS VA249NA LCD monitor VA típusú panelt használ. A(z) VA megjelenésileg a drága IPS és a sokat kritizált TN között van besorolva. A TN-típussal szemben ezek a képernyők még sötétebb feketét képesek kirajzolni és és erősebb kontrasztot is biztosítanak.

A(z) 24" ASUS VA249NA legfőbb jellemzői

A(z) ASUS LCD monitor mérete 23,8", 1920 × 1080 px felbontás mellett. A 22" és 26" közötti képernyő nagyság gyakorlatilag bármire használható. Az ilyen monitor eléggé nagy ahhoz, hogy élvezetesen lehessen játszani rajta, de ugyanakkor nagy táblázatokat is jól lehet rajta kezelni. A praktikus használatot befolyásolja a képernyő 16:9 oldalaránya is. A szélesvásznú, hosszabb vízszintes oldalú monitorok közé tartozik, amelyek jobban használhatók képszerkesztéshez és általában véve multimédiás feladatokhoz. A támogatott funkciók között megtalálható a kékfény szűrő is, ami garantálja, hogy el tudsz majd aludni, még ha közvetlenül lefekvés előtt is a monitort bámultad. A 445-500 nm hullámhosszú fény alapesetben ugyanis gátolja a melatonin (más néven alváshormon) termelődését.

Leginkább a gamerek számára sarkalatos kérdés a látencia. A pontos meghatározás gyártónként eltérhet, de általánosságban igaz, hogy a pixel újraszínezéséhez szükséges időt jelöli. A legprofibb gamerek max. 5 ms válaszidejű monitort keresnek. A(z) 24" ASUS VA249NA 5 ms válaszidőt tudhat magáénak. Lényeges tulajdonság a képfrissítési frekvencia is, ami azt adja meg, hogy egy másodperc alatt hányszor tudja átrajzolni a megjelenített képet. Ez a(z) LCD monitor 60 Hz frekvenciával dolgozik, ami általában a nagyobb monitoroknál jellemző.

Mi mindennel lep meg a(z) 24" ASUS VA249NA

  • A(z) 16:9 képarány remek videók nézéséhez
  • A lenyűgöző, 5 ms látencia kifizetődő a videojátékoknál
  • A monitor fontos funkciója egy kékfény szűrő is
  • A monitor VESA konzolokhoz csatlakoztatható

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA034o8
Termékszám:  90LM02W1-B01370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05