Oldal frissítése

24" ASUS PG248Q

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS PG248Q

Az ASUS PG248Q gamer monitor Full HD felbontású ultragyors válaszidőjű 1 ms-es és 180Hz-es frissítési frekvenciát kínál a zökkenőmentes játékért. GamePlus funkció javítja a játékélményt, miközben GameVisual gondoskodik a kép optimalizációjáról. Kompatibilis az NVIDIA 3D Vision 2 Kit-tel, amely beengedést biztosít a lélegzetelállító 3D-s világba. Az ergonomikus kialakítású állványnak köszönhetően a monitor dönthető, forgatható, magassága állítható, így játék közben is tökéletesen kényelmet élvezhetsz. 

Legfontosabb jellemzők

  • Gaming Monitor exkluzív kialakítással
  • Rendkívül gyors válaszidő 1 ms
  • Frissítési sebesség 180 Hz
  • Támogatás a sima megjelenítésért a G-Sync-el
  • Kompatibilis 3D Vision NVIDIA szettel

Extrém minden tekintetben

Az ASUS PG248Q kategóriájában a leggyorsabb, így tökéletes eszköz lehet akció játékokhoz, amelyek megkövetelik a gyors reagálás arra, amit a képernyőn látsz. Az éles kanyarok vagy az ellenségek, akik hirtelen jelennek meg a sarkon nem lephetnek meg innentől. Nincs több bosszantó lag, vagy képelkenődés, ami a rendkívül gyors 180Hz-es borotvaéles frissítési gyakoriságnak köszönhető. 

Telítve a legfejletteb technológiákkal

A monitor azon legjobb, legmodernebb technológiákkal van felszerlve amit csak egy játékos kívánhat Az exkluzív GamePlus gyorsbillentyű lehetővé teszi, hogy felül kerekedj a játékban. Kiválasztva a Crosshair overlay-t te leszel maga a pusztítás istene. Az ASUS GameVisual lehetővé teszi a tökéletes kép hangolást, ahol számos beállítás közül lehet választani. Villódzásmentes technológia csökkenti a képernyő vibrálását a tökéletes játékélményért. A szem kevésbé stresszelt, így jobban elviseli a hosszú órányi játékot.

Minden irányban meghúzott

PC-hez vagy laptophoz csatlakoztatni a HDMI vagy DisplayPort segítségével lehet. Egy pár USB 3.0 csatlakozó adott a perifériák egyszerű csatlakoztatásáért. Lehetőség a kábeleket a monitor állványon vezetni a rend érdekében, mivel egy rendezett asztal szükségszerű a koncentráció fenntartásához. Az ergonómiailag állítható állvány lehetővé teszi a legkülönfélébb dönthetőségeket, így mindig megtalálhatod a kényelmes testhelyzetet.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia G-Sync

Szín

Szín Szürke
Kód:  WA039x3
Termékszám:  90LM02J0-B01370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20