Oldal frissítése

24" ASUS MG248Q Gaming

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS MG248Q Gaming

Az ASUS MG248Q gaming monitor Full HD felbontást kínál ultra gyors 1 ms-os válaszidővel és 144 Hz-es frissítési rátával a zökkenőmentes játékért. A GamePlus funkció növeli a játékélmény minőségét, miközben a DisplayWidget lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a megjelenítési beállításokhoz. Kompatibilis az NVIDIA® 3D Vision® 2 Kit-tel, amivel beléphetsz a lélegzetelállító 3D-s világba. VESA támogatásának köszönhetően falra szerelhető, így helyet takaríthatsz meg az asztalon. Az ergonomikus kialakítású állvány biztosítja a monitor megfelelő dönthetőségét és magasságának állíthatóságát a maximális kényelemért játék közben.

Legfontosabb jellemzői

  • Gaming monitor
  • Rendkívül gyors, 1 ms-os válaszidő
  • Lenyűgöző, 144 Hz-es frissítési frekvencia 
  • Legjobb technológia
  • Kompatibilis az NVIDIA 3D Vision szettjével

Extrém minden tekintetben

Tekintve, hogy a kategóriájában a leggyorsabb monitor, egyben tökéletes eszköz is az akciódús játékokhoz, amelyek igénylik a gyors reakciót. A rendkívül gyors válaszidővel képes leszel reagálni mindenre, amit a képernyőn látsz. Nem fognak meglepni az éles kanyarok és a váratlanul előbukkanó ellenség sem. Nincs több bosszantó késés, képszakadás vagy elmosódott kép, ami a 144 Hz-es frissítési frekvenciának köszönhetően mindig éles marad. 

Technológiagazdag

A monitor a legmodernebb technológiákkal van felszerelve, amit minden játékos értékelni fog. Az exkluzív GamePlus gyorsbillentyűvel könnyedén fölénybe kerülhetsz a játékban, a célkereszt kiválasztásával pedig valódi harcos válik belőled. Az ASUS DisplayWidget lehetővé teszi a kép tökéletes személyre szabását, hiszen rengeteg beállítás közül választhatsz. A Flicker-Free technológia csökkenti a képernyő villogását a tökéletes játékélménytért, aminek köszönhetően a szemed kevésbé lesz megerőltetve, így hosszú órákig is játszhatsz.

Kényelmes minden irányban

Ez a monitor széles körű csatlakoztathatóságot kínál PC-hez vagy laptophoz DVI-D, HDMI vagy DisplayPort segítségével. A tiszta játéktér alapvető fontosságú, ezért a kábeleket az állványon keresztül is vezetheted a nagyobb rend kedvéért. Az ergonómiailag állítható állvány lehetővé teszi a monitor legkülönfélébb dönthetőségét, így mindig kényelmes testhelyzetben használhatod. 

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA034v
Termékszám:  90LM02D0-B01370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20