Oldal frissítése

24" ASUS Gaming VP247T

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS Gaming VP247T

A 24” méretű Asus Vp24T monitor Full HD felbontásával mindenkit magával ragad, aki belép a szobádba vagy az irodádba. Ez a technológia a SplendidPlus-hoz és a VividPixel-hez hasonlóan 100,000,000:1 kontrasztaránnyal bír, amely tökéletes képmegjelenítést biztosít, az 1 ms-os válaszidő pedig kiküszöböli az szaggatásokat.


LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

Magas dinamikus kontrasztarány

Az Asus VP247T legsötétebb fekete és legvilágosabb fehér színe tökéletesen valósághű képet jelenít meg, amely a háttérvilágítás és a fényerő szabályozásának köszönhető. Az eredmény pedig a mindig nagyszerű kontrasztarány.


ASUS VP247T gyors választ

Az igen rövid, 1 ms-os szürkétől szürkéig tartó (GTG) válaszidő megszünteti a szellemképeket és a mozgó elemek által húzott „kondenzcsíkokat”, így a videók lejátszása sokkal simább.

 

Az igen rövid, 1 ezredmásodperces szürkétől szürkéig tartó (GTG) válaszidő megszünteti a szellemképeket és a mozgó elemek által húzott „kondenzcsíkokat”, így sokkal simább a videók lejátszása.


 

Az igen rövid, 1 ezredmásodperces szürkétől szürkéig tartó (GTG) válaszidő megszünteti a szellemképeket és a mozgó elemek által húzott „kondenzcsíkokat”, így sokkal simább a videók lejátszása.

LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

GamePlus exkluzív technológia

Amikor a tervezésről van szó, az ASUS mindig a felhasználót tartja szem előtt. Az ASUS VP24T jellemzői közé tartozik az exkluzív GamePlus forróbillentyűs célkereszt és időzítő funkció. A játékosok négy különböző célkereszt közül választhatnak, ami megfelel a játék környezetének, míg a másik funkció a valóságidejű stratégiai játékok során folyamatosan tudatja velük az eltelt időt. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy a játékosok gyakoroljanak és ezáltal fejlesszék a játéktudásukat.


Nagyszerű kép a SplendidPlus móddal

Az ASUS kicsit emelt a lécen és beépített néhány saját technológiás megoldást az ASUS VP24T-be, amely valódi életteli vizuális élményt nyújt az alkalmazások futtatása vagy a filmek lejátszása közben. Az új SplendidPlus Video Intelligence technológia a színek fényességének és kontrasztosságának javításával optimalizálja a videók és képek megjelenését. A monitor használata a speciális technológiáknak köszönhetően védelmet nyújt a szemnek még a hosszantartó alkalmazás során is.


LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

A legjobb képminőség a VividPixel technológiával

A VividPixel technológia kiemeli a képek körvonalait és csökkenti a zajt, hogy az ASUS VP24T monitoron kristálytiszta és részletgazdag vizuális élmény jelenjen meg.


Az ASUS VP247T kényelmes használata

Mondj búcsút a fáradt szemeknek. Az ASUS Blue Light Filter technológiája csökkenti a kék fény kibocsátást, amely égő érzetet okozhat a szemben. Az ASUS VP24T képernyője a zavaró villódzást is megelőzi a hosszantartó használat során.

LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

Az ASUS VP247T főbb jellemzői

  • 24" Full HD monitor 1 ms-os (GTG) válaszidővel
  • 8 képmegjelenítési mód (SplendidPlus): sRGB / Scenery/ Theatre / Standard /  Night View / Game / Reading / Darkroom
  • 2 x 1,5 W-es RMS sztereó hangszóró
  • Vezérlő gombok a Blue Light Filter aktiválásához, a fényerő szabályozásához, a forrás kiválasztásához és a dimenziók beállításához

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA034t51
Termékszám:  90LM01L0-B02170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20