Oldal frissítése

24" ASUS BE24AQLB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS BE24AQLB

Az ASUS BE24AQLB monitor ideális feltételeket teremt  ahhoz, hogy hosszú órákat tölts a számítógép előtt, mindez a fejlett ergonómiájának és a szemkímélő technológiának kösznöhető.  Az IPS technológia kiváló képminőséget garantál széles betekintési szöggel és élethű színekkel. A Full HD 1920 x 1200 pixel felbontás éles képet biztosít. A csupán 5 ms GTG válaszidő játékhoz és filmek nézéséhez kiváló, mindezt a szabványos nagy képernyő teljes felületén élvezheted.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Ergonomikus kialakítás, amely lehetővé teszi a képernyő döntését, forgatását, elfordítását és magasságának állítását
  • IPS panel széles betekintési szöggel és LED háttérvilágítás, amely garantálja a képminőséget
  • Monder Eye Care csomag, amelynek része a szemkímélő Low Blue Light és Flicker Free
  • 1920 x 1200 felbontás 16:10 képaránnyal
  • Széles körű csatlakoztatási lehetőségek, köztük USB 2.0 hub
  • Kompatibilis a VESA 100 x 100 mm konzolokkal
  • KENSINGTON biztonsági zár

Az ASUS Eye Care a szemet kíméli

Az ASUS monitor az ASUS Eye Care csomag részeként megkapta a Flicker Free és a Blue Light Filter technológiákat.  A Flicker Free csökkenti a képernyő villódzását, ezáltal kényelmesebb lesz hosszú távon nézni a monitort, és a szemed is kevésbé fárad majd el. A Blue Light Filter szűrő az ártalmas kék fény ellen védi a szemedet különféle szűrőbeállításokon keresztül. A technológia megkapta a TÜV Rheinland Institute tanúsítványát.

Fejlett ergonómia és széles körű csatlakoztathatóság

A monitort DVI és DisplayPort felületei segítségével könnyedén csatlakoztathatod különféle játékkonzolokhoz, Blu-ray lejátszóhóz vagy a számítógépedhez, és teljes képernyőn élvezheted a képet. A régi PC-khez és projektorokhoz a klasszikus VGA csatlakozót használd, de a monitoron beépített USB hubot és hangszórót is találsz. A monitor talpa állítható, a képernyő magasságát állíthatod, döntheted és elforgathatod. Ezen kívül VESA 100x100  szabványos konzolokra is felteheted.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA039z
Termékszám:  90LM0291-B01370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20