Oldal frissítése

24" Orava LT-631

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Orava LT-631

Tradícionális Orava TV-k gazdaságos osztályozba tartozó 61 cm-es LED TV-k HD Ready felbontással. Igen gazdaságosan működik, kiváló minőségű kijelzővel és csatlakozókkal rendelkezik, design-ja visszafogott, de ízléses. És mindez egyben jó áron. Méretének köszönhetően kis és közepes méretű szobákba, valamint szállodai szobákba is tökéletes választás.


Főbb jellemzők:

  • HD Ready felbontás
  • Gazdaságos üzemeltetés
  • Jó minőségű csatlakozók
  • Időtálló design
  • Vonzó ár

Minőségű képet és hangot

Az Orava TV HD Ready felbontással (1366 x 768) magas színvonalú látványt kínál, egy pár 5 wattos teljesítményű, sztereó hangszóróval. A 100 Hz-es frekvenciájú kijelző tiszta képeket és gyors jeleneteket tud megjeleníteni, mint például a akciófilmek üldözéses jeleneteit vagy akár sportfelvételeket, stb 

Hangolók és csatlakozók

A berendezés tartalmaz egy DVB-T hangolót a digitális földfelszíni sugárzás fogadására és a DVB-C-re, amely képes digitális csatornák vételére vezetékes hálózatokból. Csatlakoztassa a DVD-lejátszót a TV-hez a HDMI-csatlakozón keresztül, és használja a VGA csatlakozót a számítógép csatlakoztatásához. Az USB port a külső lemezeken tárolt tartalmának lejátszását, valamint a sugárzott műsorok rögzítését teszi lehetővé ezeken a tárolóhelyeken. Rendelkezik egy hagyományos analóg Scart csatlakozóval is. Programok tárolására 1000 hely áll rendelkezésre, valamint 1000 oldalas teletextet is tartalmaz. A nagyon alacsony, csupán 36 kWh-os éves fogyasztással képesek működni, így tökéletesek szállodák, vendégházak és háztartások számára is.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 24 " (60,96 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 1 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 55,4 cm
Magasság 38 cm
Mélység 13,4 cm
Magasság talp nélkül 33,9 cm
Mélység talp nélkül 6,1 cm
Tömeg 4,5 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO424b
Termékszám:  LT-631 LED B140C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15