Oldal frissítése

24" AOC PDS241 Porsche design

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" AOC PDS241 Porsche design

Az AOC bővítette a monitorok választékát egy újabb különleges modellel, a PDS241-el, amely a világhírű dizájner házzzal, a Studio F.A. Porsche-vel együttműködve jött létre. Ez a monitor szimbolizálja mindazt, amit maguk a felhasználók igényeltek a gyártótól. Minden egy tökéletes keret nélküli háromszög alakú AH-IPS panellel kezdődik, amely egy aszimmetrikus fém állványra épül és beépített vezetékekkel rendelkezik. Az egész monitor egy rendkívül vékony profillal büszkélkedhet - a vastagsága mindössze 5,2 milliméter és ez vékonyabb, mint a legújabb okostelefonok. Emiatt, a készülék mindenki számára középpontba fog kerülni még akkor is, ha ki van kapcsolva.


Legfontosabb jellemzői

  • Innovatív, karcsú és elegáns design
  • Keretnélküli AH-IPS panel Full HD felbontással
  • A Studio F.A. Porshe dizárner házzal együtt működve tervezték
  • Ultra-vékony kialakítás - csak 5,2 mm
  • Széles színskála és látószög
  • Fejlett technológia védi a szemet a káros sugárzástól és így mellőzi a szem fáradtságát

Innovatív technológiák

A moduláris felépítés lehetővé teszi a nagy teljesítményt és HDMI kimenetet egyetlen vezetéken biztosítja, ami közvetlenül az állványból csatlakozik, így kizárólag csak a kijelző látható. Ezen kívül a monitor AOC SuperColor WCG technológiát kínál, amely magában foglalja a széles színskálát és a lehető legszélesebb látószöget biztosítja. Ezért a készülék képes megszólítani a modern stílusok rajongóit, a kereskedőket, a dizájnereket és a művészeket is.


Tökéletes kép

A dizájn azonban nem minden, amivel az AOC monitor PDS241 kepes meghökkenteni. Bekapcsolása után elvarázsol a hihetetlen képminőség. A legújabb AH-IPS panelnek kösöznhetően Full HD felbontással rendelkezik (1920 x 1080 pixel)  és 16:9 képátló kiváló látószöget biztosít. Hála a SuperColor WCG monitornak, képes 100%-ban fedezi az sRGB-t és 90%-ban az NTSC-t. Hála a HDMI csatlakozónak, egyszerűen csatlakoztasd a notebookodhoz vagy számítógépedhez, játékkonzolodhoz és sok más eszközhöz.  A z Audio kimenetek lehetőséget nyújtanak a fülhallgató vagy hangszóró csatlakoztatásához.


Védd a szemed

Gyártó a szem védelmére is gondolt. Az AOC PDS241 ezért ideális választás azok számára, akik szeretik a szép dizájnt, de különösen azok számára is, akik hosszú órákon át nézik a képernyőt. A monitor Low Blue Light és villogásmentesítő technikával rendelkezik. 


Low Blue

Csökkenti a káros rövidhullámú kék fényt - megkíméli a szemet anélkül, hogy bármilyen módon befolyásolná a kép minőségét. 
 

Flicker Free

Szabályozza a fényerőt DC egyenáram háttérvilágítása révén - irect Current, amely felváltja az impulzus szélességű modulációt PWM - Pulse Width Modulation. A szem nem fárad el még hosszú, a monitor mellett töltött munkaórák esetében sem.


Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 24 " (60,96 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 250 cd/m2

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4

Szín

Szín Ezüst

Méretek és tömeg

Szélesség 54,11 cm
Magasság 41,6 cm
Mélység 17,85 cm
Kód:  WK220a2
Termékszám:  PDS241

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05