Oldal frissítése

24" AOC i2476Vwm

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" AOC i2476Vwm

A 24"-os AOC monitor FULL HD felbontással, 5 ms válaszidővel(GTG), valamint rendkívül alacsony, Energy Star 6.0 szabványnak megfelelő fogyasztással bír. Az iroda munka mellett filmnézésre, és videojátékokhoz is használható. Az IPS mátrixos panelek kiváló, 178 °/178 ° betekintési szöget, valósághű színvisszaadást, és remek kontrasztot biztosítanak. A képernyő külön panelekre osztható (Screen+), amely szintén hasznos lehet az irodákban.
A számítógéphez való csatlakoztatáshoz HDMI és VGA(D-Sub) bemenet is rendelkezésre áll. Az MHL (Mobile High-Definition Link) technológia lehetővé teszi, hogy tabletet, vagy telefont csatlakoztass a monitorhoz, és töltés közben azon kövesd, ami a készülékeiden történik. A kellemesen vékony, elegáns design otthoni és irodai környezetbe egyaránt remekül illeszkedik. A monitor fogyasztása csak 26 watt, amely rendkívül környezetbarát, és sok pénzt és energiát spórolhatsz vele.

Kód:  WK218d62
Termékszám:  i2476Vwm

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05