Oldal frissítése

24" AOC I2475SXJ

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" AOC I2475SXJ

A 23,8 hüvelyk képátmérőjű AOC I2475SXJ monitor kiváló teljesítményt és ragyogó színeket biztosít bármilyen felhasználást is tervez, csak úgy otthonában, mint az irodában. A csúcsminőségű IPS kijelzője 16,7 millió szín megjelenítésére képes Full HD-ben és magas kontrasztaránnyal. Mindezen tulajdonságainak köszönhetően a monitor egyaránt alkalmas rutin irodai feladatokra és grafikai szerkesztési munkákra is.

Legfontosabb jellemzők

  • IPS kijelzője16,7 millió szín megjelenítésére képes nagy kontraszttal
  • Minden kép tökéletesen jelenik meg a Full HD felbontásnak köszönhetően (1920 × 1080)
  • Látni fogja, szinte bárhonnan a szobában (178 ° látószög)
  • Villódzásmentessége kíméli a szemét
  • Sokoldalú használat (D-Sub, DVI, HDMI)
  • VESA foglalatba helyezhető (100 x 100 mm)
  • OSD menü angolul is

Rugalmas, vonzó külsejű, villódzásmentes monitor

Ez az AOC monitor kielégíti a kreatív munka minden igényét kezdve a gazdag, élénk színektől és a Full HD felbontásnak köszönhető részletességtől a széles, 178°-os láthatóságig. Így a szobából szinte bárhonnan tökéletesen láthatja a képet. A Flicker free technológia csökkenti a szemet érő terhelést azzal, hogy csökkenti a képernyő villódzását. A monitor vonzó fekete külsővel bír.

Széles körű felhasználhatóság

A D-Sub, DVI és HDMI foglalatoknak köszönhetően széleskörű csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, így számítógépéhez, játékkonzoljához és Blu-ray lejátszójához is kapcsolhatja. A keret emellett beépített hangszórókat is tartalmaz. A monitor VESA foglalat segítségével falra rögzíthető, ami ideálissá teszi várókba és tárgyalótermekbe. A monitor beállításához egyszerűen csak használja az OSD menüt.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK218d43e
Termékszám:  I2475SXJ

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10