Oldal frissítése

24" AOC I2460PXQU

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" AOC I2460PXQU

A(z) 24" AOC I2460PXQU LCD monitor IPS típusú panelt használ. A(z) IPS technológiát tekintik a legfejlettebbnek a színvisszaadás, a látószög és a kontraszt kérdéseit illetően. Emellett sikerült megoldani a régóta fennálló problémát is a hosszabb válaszidővel. A(z) IPS monitor ezért a legjobb választás az operatőrök számára, de mindenki másnak is, aki sokáig nézi a monitort.

A(z) 24" AOC I2460PXQU főbb paraméterei

A(z) AOC LCD monitor mérete 24", 1920 × 1200 px felbontás mellett. A 22" és 26" közötti képátló minden esetben jól használható. Az ilyen monitor pont elég nagy ahhoz, hogy élvezetesen lehessen játszani rajta, de ugyanakkor szövegszerkesztésnél is kényelmes. A komfortos használatot befolyásolja a képernyő 16:10 oldalaránya is. A szélesebb , hosszabb vízszintes oldalú monitorok közé sorolhatjuk, amelyek jobban használhatók filmezéshez vagy általában véve multimédiás feladatokhoz.

Elsősorban a gamerek számára releváns a látencia. A fogalom meghatározása gyártónként eltér, de általában véve elmondható, hogy a pixel újraszínezéséhez szükséges időt mutatja meg. A profi játékosok max. 5 ms válaszidejű monitort keresnek. A(z) 24" AOC I2460PXQU 5 ms válaszidőt tudhat magáénak. Fontos jellemző a képfrissítési frekvencia is, vagyis az az érték, hogy egy másodperc alatt hányszor tudja átrajzolni a megjelenített képet. Ez a(z) LCD monitor 60 Hz frekvenciával dolgozik, ami a nagyobb monitoroknál átlagos érték.

  • A gyors, 5 ms látencia kifizetődő a videojátékoknál
  • Hangszóró is a monitor része, ami szerényebb minőségű zenelejátszást lehetővé tesz
  • A monitor kompatibilis a VESA szabványos tartóival

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK216b2
Termékszám:  I2460PXQU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10