Oldal frissítése

24" AOC g2460PG

4,7 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" AOC g2460PG

Ez a gaming monitor egyesíti a nagy teljesítményt, a stílusos kialakítást és számos hasznos funkciót, amely a legigényesebb játékosoknak is örömet szerez majd. Az ergonomikus állvány lehetővé teszi a magasság állítását, dönthető és forgatható, így kényelmednek megfelelően beállíthatod. A nagyrabecsült pivot funkcióval portré pozícióba állíthatod a kijelzőt dokumentumok olvasásához és szerkesztéséhez. A 24" átlójú méretnek és Full HD felbontásnak köszönhetően kijelző kiváló részletességgel rendelkezik játékok, filmek vagy fotó- és videószerkesztés közben. A hihetetlenül gyors, 1ms válaszidővel tökéletesen éles kép biztosított még a leggyorsabb versenyzős játékoknál is.
 

A funkció nem csak játékhoz

A G-Sync technológia a legjobb bemeneti jelfeldolgozást nyújtja. Folyamatosan szinkronizálja a monitor frekvenciáját azzal az idővel, amelyre a videokártyának szüksége van egy kép renderelésekor. Az eredmény egy teljesen éles kép, töredezés vagy késleltetett renderelés nélkül. A gaming monitor egy Screen+ funkcióval van felszerelve, amely négy vagy akár kilenc különböző területre bontja fel a kijelzőt. Kényelmesen beállíthatod a monitor paramétereit az egér segítségével. Ezt a monitoron lévő i-menü applikáció teszi lehetővé.
 

Modern és hatékony technológia

 

A monitor egy DisplayPort csatlakózóval van felszerelve videoforrások csatlakoztatásához a számítógépedről, notebookodról vagy videókamerádról. Csatlakoztass számos eszközt és perifériát az öt USB porton keresztül. Ezek közül három USB 3.0 port, amely hihetetlen gyors adatátvitelt és töltést biztosít. A gyártó természetesen nem feledkezett meg a technológiáról, amely a pénztárcádat kíméli. Így a kijelző egy energiatakarékos W-LED háttérvilágítással van felszerelve, amely megfelel a szigorú Energy Star 6.0 szabványnak.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia G-Sync

Szín

Szín Szürke
Kód:  WK218a7
Termékszám:  g2460PG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05