Oldal frissítése

24" AOC E2476VWM6

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" AOC E2476VWM6

A minőségi monitor valamennyi munkavégzés sarkköve, jó filmek és kiváló játékok mellé pedig elengedhetetlen. A 23,6"-os AOC Full HD felbontású LED monitoron könnyedén szerkeszthetsz táblázatokat, nézheted a nyaralási képeket vagy játszhatod kedvenc játékaidat. A nagy kontraszt és a kiváló fényerő garantálja a remek színvisszaadást. Az 1 ms-os válaszidőnek köszönhetően a kép nem lesz elmosódott még akciódús film- vagy játékjelenetek közben sem. Az AOC monitor Anti Blue Light technológiája védi a szemedet az ártalmas kék fénnyel szemben.

Legfontosabb tulajdonságai

  • 23,6"-os képátló
  • LED háttérvilágítás és Full HD felbontás
  • Tökéletes fényerő és kontraszt
  • 1 ms válaszidő - gyors mozgások megjelenítése közben a nem kívánatos képhatások kiiktatva
  • Szabványos VESA - szereld a monitort a falra
  • Anti Blue Light technológia a szem védelmében 

Kezelése egyszerű

A monitort a szabványos HDMI felületen keresztül könnyedén csatlakoztathatod a PC-hez vagy a laptophoz, ezen kívül MHL támogatást is kapott. Ez a szabvány a monitor tablethez vagy mobiltelefonhoz csatlakoztatása esetén használatos. A mobiltelefont vagy a tabletet az MHL kábellel csatlakoztasd, és oszd meg fotóidat, videóidat és egyéb tartalmakat a kiváló minőségű és nagyszerű felbontású monitoron. A monitor hátulján VESA szabvány szerinti csatlakozási lehetőség található, így falra vagy asztali állványra is felszerelheted.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK218d16
Termékszám:  e2476VWM6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05