Oldal frissítése

24" AOC E2460PHU

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" AOC E2460PHU

Az ízlésesen kialakított 24"-os AOC LCD monitor FULL HD felbontást alkalmaz, így ideális mindenféle multimédiás tartalom lejátszására, de munkához is használható. A 2ms válaszidőnek hála gamer konfigurációs számítógépekhez is kiváló választás. Korszerű LED háttérvilágítást használ, amely mélyebb fekete tónusokat, és magas dinamikus kontrasztarányt biztosít a tökéletes színárnyalatok eléréséhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Villámgyors 2ms válaszidő
  • Az I-Care technológia a kijelző fényerejét a környezeti fényhez igazítja
  • Full HD 1920×1080 felbontás
  • Integrált hangszórók
  • Pivot funkció
  • Angol nyelvű menü

Gazdaságos választás

Annak ellenére, hogy kimagasló technikai paraméterekkel rendelkezik, a monitor fogyasztása mindössze 25W. Ennek köszönhetően a fogyasztás megfelel az Energy Star 6.0 és EPEAT energetikai szabványoknak. A számítógéphez DVI-D, VGA és modern HDMI bemeneten keresztül is csatlakoztatható. A fényerőt a kontraszttal és egyéb képi paraméterekkel együtt egy átlátható nyomógombos felület segítségével egyszerűen beállíthatod. A Pivot funkció különösen hasznos lesz ha olvasol, vagy dokumentumokat készítesz, hiszen ezzel a képernyőt függőleges irányba állíthatod.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK218b1
Termékszám:  E2460PHU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05