Oldal frissítése

24" Acer XB241Hbmipr PREDATOR

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Acer XB241Hbmipr PREDATOR


Az új Acer Predator XB1 gaming monitor vonzó, futurisztikus kialakítással és alumínium vázzal, matt felülettel, valamint keskeny kerettel rendelkezik. A beállítására ergonomikus lehetőségek széles választéka áll rendelkezésre: dönthető és elforgatható, amely ideális, kényelmes játékélményt nyújt. A kijelző kiváló jellegzetességeinek és gyors válaszidejének hála ez a monitor tökéletes választás az igényesebb gamerek számára, akik a legjobb játékélményre vágynak.


NVIDIA G-SYNC

G-SYNC és Full HD

 

A Predator monitorok ötvözik  az NVIDIA G-SYNC technológiát és a Full HD felbontást. A kép gyönyörűen sima és akadozásmentes, amely elsősorban az akciójátékok esetében nyújt tökéletes élményt. Emellett a LED panel élénk és természetes színekkel jeleníti meg a játékok világát.

Ultra Low Motion Blur

Rendkívül sima mozdulatok

Az átlagon felüli 144 Hz-es frissítési rátának köszönhetően lélegzetelállítóan gyors jelenetekre számíthatsz, a képek eléletlenedése nélkül. Az Ultra Low Motion Blur technológia a gyorsan mozgó tárgyak élességét és folyamatosan gondoskodik a kép élességének és részleteinek megőrzéséről. Ezáltal élvezheted a gyors mozdulatokat és biztos lehetsz benne, hogy semmiről sem maradsz le.

Technológia szemvédő

Szemvédő technológia

A Predator XB monitor számos továbbfejlesztett technológiával gondoskodik a látásod védelméről és maximális kényelmet nyújt a hosszan tartó játékidők során. A Flicker-less technológia kiküszöböli a monitor vibrálását, míg a Blue-Light Filter hatékonyan csökkenti a kék fény kibocsátást mértékét.

Predator GameView

Predator GameView

Ezzel a funkcióval gyorsan beállíthatod a kontrasztarány erősségét, illetve a színeket és a frissítési sebességet. Emellett a lövést segítő célzópontok segítik a pontosabb találatok elérését. A testre szabható beállításokat három különböző profilba mentheted, amelyek között bármikor váltogathatsz.

WQHD rozlišení

Full HD

Az FHD (1920 x 1080) felbontással hihetetlenül tiszta képekben, valamint éles vonalakban gyönyörködhetsz. Többé nem maradsz le egyetlen részletről sem és nyugodtan elmerülhetsz a játékok világában.

agresszív tervezés

Erőteljes design

Emeld az asztalod színvonalát a dinamikus látószögekkel, az apró hangsugárzókkal és a  futurisztikus alumínium váztal ellátott monitorral. A ZeroFrame kialakítás lehetővé teszi a zökkenőmentes multi-monitor konfigurációt. A gaming felépítésed még sosem nézett ki ilyen jól.

 
 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 24 " (60,96 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel TN
Képfrissítési gyakoriság 144 Hz
Válaszidő 1 ms
Maximális fényerő 350 cd/m2
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia G-Sync

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 56,7 cm
Magasság 54,2 cm
Mélység 26,8 cm
Tömeg 6,31 kg
VESA felfüggesztés 100×100
Kód:  WO097h4e5
Termékszám:  UM.FX1EE.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20