Oldal frissítése

24" Acer S241HLCbid

4,0 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Acer S241HLCbid

 Acer S241HLCbid
 Acer S241HLCbid

Design gyors reakcióidővel

Lépjen be a szórakoztatás új szintjére. Ha gyors reakcióidővel, látványos designnal és tökéletes képpel rendelkező monitort keres, akkor az Acer S241HLCbid monitor a megfelelő választás. A FullHD felbontás, az 1 ms-os reakciódiő, a ComfyView matt kivitel és az Adaptive Contrast Managementnek köszönhető nagy kontraszt biztosítják, hogy minden játék és minden film tökéletes legyen.

 Acer S241HLCbid

Full HD szórakoztatás

A csúcs képminőség a lenyűgöző felbontásnak köszönhető - az 1080p mellett az összes multimédia életre kel. Élvezze ki a bővebb részleteket, mint valaha, és próbálja ki a kedvenc játékait és filmjeit frissebb és világosabb bemutatásban. Az élénk LED panel minden egyes négyzetcentimétere elvarázsolja Önt.

 Acer S241HLCbid

Bársonyosan sima kép

Az 1ms-os (szürkéből szürkébe) válaszidő nagyon nagy, elmosódás és szellemkép nélküli képélességet biztosít. Az Acer S241HL monitor olyan szupergyors akciókat hoz magával, amelynél nincs helye a mozgás elmosódásának.

 Acer S241HLCbid

Hasznos csatlakoztatási lehetőségek

Ez a csúcsminőségű monitor számos csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik, mint például a DVI, a VGA és a HDMI. Az azonban csakis Öntől függ, hogy hogyan szeretné használni az Acer S241HL monitort.

 Acer S241HLCbid

Lenyűgöző design

Ha olyan monitort keres, amely gyors reakcióidővel rendelkezik és amelynek az első pillantásra magával kell ragadnia, akkor az Acer S241HL a tökéletes választás. A monitor elegáns, vékony panelje és a kijelző körüli designos keret egy pillantás alatt megfűszerezi az otthonát.

 Acer S241HLCbid

Rendkívüli kontraszt

Az Acer Adaptive Contrast Management (ACM) funkció a rendkívül nagy, 100 millió: 1 kontrasztról gondoskodik. A fényes színek még fényesebbek, és a sötét felvételek pedig még sötétebbek lesznek - olyan ragyogó jeleneteknek lesz a szemtanúja, mintha tényleg benne lenne.

 Acer S241HLCbid

Ne nézze a tükröződéseket

Amikor mindenki alszik és a játék folytatódik, akkor az Acer ComfyView technológia lép közbe, amely segít lecsökkenteni a látás megterhelését. Kisebb tükröződést biztosít az idő kényelmesebb eltöltése érdekében a képernyő előtt. És amíg az Ön ellenfelei elfáradnak, megmutathatja a barátainak, hogy ki a szövetség vezetője.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  wo095p8g
Termékszám:  UM.FS1EE.C01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20