Oldal frissítése

24" Acer S240HLbid

4,7 144 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Acer S240HLbid

LED monitor 24 palců Acer S240HLbid černý
 
 

Szemet gyönyörködtető

Az Acer S240 monitor az ultravékony dizájnjának köszönhetően  bármekkora térbe jól beilleszthető. Kiváló teljesítményt nyújt, környezetbarát működés és intelligens energiafogyasztás jellemzi az elegáns dizájnú készüléket - ráadásul mindezt kedvező áron.

LED monitor 24 palců Acer S240HLbid černý
 
 

Ultravékony

Az ultravékony kialakítás jóvoltából az Acer S240 bármekkora térbe jól beilleszthető. A páratlanul kifinomult részletek stílusossá varázsolják a  felhasználó asztalát. 

LED monitor 24 palců Acer S240HLbid černý
 
 

Páratlan kép

Élvezettel végzheted feladataidat és kellemesebben szórakozhatsz a finom részletek és simább mozgás láttán – mindez a nagy felbontásnak, gyors válaszidőnek és kiváló kontrasztaránynak köszönhető. Az Acer eColor Management használatával állíthatod be a kívánt módon a kijelzőt. A játékok izgalmasabbak, a filmek pedig valódi moziélményt nyújtanak az élénkebb megjelenítésnek köszönhetően.

LED monitor 24 palců Acer S240HLbid černý
 
 

Környezetbarát szemlélet

A környezetkímélő Everyday sorozatú monitorok RoHS-megfelelőségűek, higanymentes fehér LED háttérvilágítást alkalmaznak, és megfelelnek az ENERGY STAR követelményeknek. Az Acer EcoDisplay technológiák akár 68% energiamegtakarítást is lehetővé tesznek, tovább csökkentve a költségeket. Az Acer a csomagolást is újrahasznosítható anyagokkal oldja meg.

Paraméterek és specifikációk:

Kijelző:
Fényerő: 250 cd/m2
Kontrasztarány: 100 000 000: 1
Látószög: 176°/170° (vízszintes/függőleges)
Színek száma: 16,7 millió

Csatlakozók:
1 x D-sub
1 x DVI
1 x HDMI

Állvány:
Dönthetőség: -5 ° 15 °

VESA:
NE

Mellékelt tartozékok:
Tápkábel
D-sub kábel

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO095s0i
Termékszám:  ET.FS0HE.005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15