Oldal frissítése

24" Acer KA240HQBbid

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Acer KA240HQBbid

LED monitor 24 palců Acer KA240HQBbid černý

gyönyörű kép

Monitor Acer KA240HQBbid 24 hüvelykes úgy tervezték, azzal a céllal, hogy élvezheti kíméli a szemet.A képernyő felbontása Full HD, így minden részlet jelenik meg tökéletesen hű.

LED monitor 24 palců Acer KA240HQBbid černý

Alkalmas játékos

Hála az alkalmazott technológia, a kép TN (Twisted Nematic-) kiemelkedik kíséri nagyon gyors válaszidő (1 ms), ami belátható különösen játékosok. LED podsvětlení obrazovky zase zajišťuje vysoký jas (300 cd/m2). Ahhoz, hogy kihasználják a kapcsolatok VGA, DVI vagy HDMI.

LED monitor 24 palců Acer KA240HQBbid černý

kényelmes használat

Lehetővé teszi magát kényelmes megtekintési köszönhetően a dőlése -5 ° és 15 °. A vezérlő gombok könnyen megközelíthető a monitor előlapján. Ha szükséges, a képernyő könnyen felszerelhető a falra.

LED monitor 24 palců Acer KA240HQBbid černý

környezetbarát

KA sorozat monitorjai barátságos bolygónk, hiszen a háttérvilágítás nem kell a higany üveg képernyő nem tartalmaz arzént és a csomagolás teljes mértékben újrahasznosítható. Ennek eredményeként, a kijelző rendelkezik Energy Star 6.0.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO092u1n
Termékszám:  UM.UX6EE.B09
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15