Oldal frissítése

Acer K242HYLBbidx

4,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer K242HYLBbidx

Az Acer K bemutatja a 24"-es nagy képátlójú, VA panellel felszerelt monitorját. Ez a technológia a klasszikus TN-el szemben feljavítja a színvisszaadást természetes és finom átmeneteivel. Ezen felül az Acer K242HYLBbidx monitorjának képét kiélvezheted a minőség degradációja nélkül akkor is, ha nem ülsz pontosan a kijelző előtt. A kiváló megjelenítés összes kedvelője számára ajánlott, akik éles és élénk, remek minőségű megjelenítést kapnak. A monitor játék célokra is tökéletesen megfelel.

Az Acer K242HYLBbidx monitor fő tulajdonságai

  • Széles látószögű Full HD felbontás
  • Jobb színvisszaadás (VA panel)
  • A képet nem zavarja meg a látószög változása
  • Nagy terület a munka és a szórakozás számára
  • A gyors reakcióidő megőrzi az élességet
  • Magas kontrasztú osztályozás
  • Villogás (FlickerLess) és kék fény nélkül (BlueLightFilter)

Az Acer funkcionalitást és remek formát kínál

A finom felbontás és a kiváló dinamikus kontrasztú 100 000 000 : 1 megjelenítés mellett örömödre szolgál az átlagon felüli fényerő is, tehát az Acer K242HYLBbidx monitor képe szobád erősebb megvilágítása mellett is jól látható. Semmiről sem maradsz le. A megjelenítés mellett a gömbölyű állvány is felkelti az érdeklődésed, amely asztalod stílusos kiegészítője és nem foglal rajta sok helyet.

Az Acer Low Dimming gyengéd a szemhez és a ComfyView kényelmes

Az Acer Low Dimming funkciójának feladata a szemek fáradtáságának csökkentése az összetett fényfeltételek mellett. Lehetővé teszi a fényerő minimális, 15 %-os fényerejének beéllítását az alacsony környező fény mellett, így csökkenti a szemek megerőltetését. A standard monitorok minimális fényereje egész 30 %-nál kezdődik. A ComfyView technológia a visszatükröződések csökkentésére tervezett. A matt felületű panel csökkenti a környező fényforrások visszaverődését.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO092r4b8h
Termékszám:  UM.QX2EE.B01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15