Oldal frissítése

24 "Acer K242HQKbmjdp

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24 "Acer K242HQKbmjdp

Az Acer bemutatja K242HQK monitor átlója 24 "IPS panel és mindenekelőtt rendkívül finom felbontású 3840x2160 egy nagyon kedvező áron a kategóriában 4K monitorok. Összehasonlítva az alacsonyabb felbontású monitorokat, és megjeleníti a legfinomabb részleteket, a kapott benyomás akkor tökéletesen éles képeket. Ez minden élvezhető IPS technológia nélkül minőségromlás még egy olyan helyzetben, amikor nem előtt a kijelzőn. Célja, minden szerelmeseinek remek kijelző, amely megjeleníti élénk színeket és kiváló minőségben.

legfontosabb jellemzői

  • Jobb színvisszaadás
  • Torzításmentes képet látószög
  • Nagy területen a munka és a játék
  • Ballagási nagy kontraszt
  • Felbontás 3840x2160 pixel

A kiváló kijelző dinamikus kontrasztaránnyal 100000000: 1 kérem még jobb fényerőt, hogy a kép is jól látható az intenzív fény a szobában. Nem fog hiányozni semmi. Amellett, hogy a kép és szállít állni kerek, ami trükk, amit az elegáns asztali, és nem vesz el túl sok helyet.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO092t2
Termékszám:  UM.UV6EE.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05