Oldal frissítése

24" Acer B246HLymdpr

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Acer B246HLymdpr

Az Acer B246HL szélesvásznú monitorát azoknak a professzionális felhasználóknak fejlesztették ki, akiknek a maximális munkahatékonyság érdekében a kivételes képminőség és a kiváló ergonomikus kialakítás alapfeltétel. A panel elegáns sötétszürke kerettel rendelkezik, amely kiegészíti az elegáns, tartós fekete állványt, és a panel közepén intuitívan elhelyezett gombokat. Emellett a készülék széles körű pozícionálási lehetőségekkel, sztereó hangszórókkal és modern digitális inputokkal rendelkezik.

 


Kényelem a munkahelyen


A kényelmes munkavégzéshez megfelelően kivitelezett monitorra van szükséged. Ez a készülék állítható magasságú, valamint az optimális pozíció beállítása érdekében dönthető és elforgatható, hogy a hosszantartó munkavégzés alatt is megfelelő kényelmet biztosítson. A pivot funciónak köszönhetően pedig 90°-ban függőlegesen is elforgatható. A hatalmas, szélesvásznú képernyő ideális választás a többablakos multitaskinghoz.
 

Digitális bemenetek


A videokártya és a monitor csatlakoztatását a modern DisplayPort teszi lehetővé, a DVI használatakor pedig a HDCP védelmi rendszer gondoskodik a tartalom biztonságos átviteléről. A készülék beépített sztereó hangszórókkal rendelkezik, amelynek köszönhetően helyet takarít meg az asztalodon.
 


Ökológiai működés


A maximális munkahatékonyság elérése érdekében az Asus monitorok gazdaságos LED háttérvilágítással lettek felszerelve. Ezáltal a fogyasztásuk sokkal alacsonyabb a hagyományos monitorokhoz képest, amely természetesen meglátszik a villanyszámlán, valamint a környezetvédelemben is fontos szerepet játszik.


Műszaki adatok:
Képpont méret:
0,282 mm
Kontrasztarány:
Dinamikus: 100 000 000: 1
Fényerő:
250 cd / m2
Színek száma:
16700000
Látószögek:
Vízszintes: 170 °
Függőleges: 160 °
Egyéb:
Pivot: 90 °
2 x 1 Wattos hangszórók
Minősítések:
TCO 6.0, Energy Star 6.0, EPEAT Gold

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Szürke
Kód:  WO024k2
Termékszám:  UM.FB6EE.011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05