Oldal frissítése

24.5" BenQ GL2580H

4,7 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24.5" BenQ GL2580H

A 24.5"-os, Full HD felbontású BenQ GL2580H monitor 1920 x 1080 képpontját szinte láthatatlan keret veszi körbe. Az eszköz elbűvölő és egyúttal egyszerű keretmentes designnal és rejtett kábelmenedzsmenttel rendelkezik. A BenQ exkluzív szemkímélő Eye-Care technológiája karöltve a Low Blue Light és Flicker-Free technológiákkal bármilyen környezetben rendkívül részletgazdag képpel szolgál. A GL2580H monitor LED háttérvilágítás és gyors válaszidejű TN panel kombinációját nyújtja, amely a vizuális élmény teljesen új dimenzióját tárja elénk a valóban pontos színeknek, mélyebb feketének, magas kontrasztnak és az élesebb részleteknek köszönhetően.

Texture

Dombormintázatú felület

A prémium minőségnek megfelelő dombormintázatú felület karcalló tulajdonsággal bír és az egyaránt luxus megjelenést kölcsönöz az eszköznek.

Az állvány alap profilja

Az állvány alap elegáns kialakítása a külső élek eliminációját eredményezte, amely tiszta és praktikus megjelenést biztosít.

Base profile
Ultra slim bezel

Ultravékony kialakítású keret

A GL2580H látványilag is lenyűgöző hatást gyakorol (Edge-to-Edge) az ultravékony keretnek és a mutatós állványnak köszönhetően, amelyek összességében azt bármilyen enteriőr tökéletes kiegészítőjévé teszik.

Kábelmenedzsment

A kábelek elrendezésére kialakított rendszer segítségével azok az állványba rejthetők így megőrizve a rendezett megjelenést.

Cable management

Villámgyors, 2 ezredmásodperces válaszidő

A villámgyors, 2 ezredmásodperces válaszidővel megszabadulhat a mozgás elmosódásától így garantálva az egyenletes képet filmnézés akárcsak játékok játszása közben. A gyors jelenetek, illetve a drámai hatású átmenetek folyamatos kirajzolása fogja Önt fogadni, bárminemű akadozás és artifact-ek megjelenése nélkül. Élvezze a késedelemmentes játszást és filmnézést.


Exkluzív szemkímélő Low Blue Light technológia

A BenQ vállalat saját, Low Blue Light névre hallgató technológiája szűrés révén mérsékeli az ártalmas kékfény kibocsátást, amellyel hatékonyan csökkenthető a szemfáradás és szemirritáció.

Flicker-Free technolgóia

A BenQ exkluzív Flicker-Free technológiája eliminálja a hagyományos LCD monitoroknál tapasztalható ártalmas villódzást, amelynek köszönhetően megelőzhető a szemfáradás és látásromlás egyaránt.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 24,5 " (62,23 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel TN
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 2 ms
Maximális fényerő 250 cd/m2

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, VGA, DVI
Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 55,7 cm
Magasság 42,6 cm
Mélység 17,5 cm

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI
Kód:  WT137g2
Termékszám:  9H.LGFLB.QBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05