Oldal frissítése

24" Zowie BenQ RL2460

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Zowie BenQ RL2460

A BenQ Zowie RL2460 egy 24 hüvelykes Full HD monitor ultraalacsony 1 ms-os válaszidővel, amelyet kifejezetten a kivételes játékélmény érdekében fejlesztettek ki. Számítógépes játékokhoz és játékkonzolokhoz készült. Ez a készülék a világ legnagyobb eSport bajnokságának hivatalos monitora, így rendkívül népszerű a professzionális játékosok és csapatok körében.
A monitor speciális funkciókkal rendelkezik a képmegjelenítés javításához: a Black eQualizer megnöveli a láthatóságot a sötét jelenetekben, a képernyőt pedig speciális kialakítású szegély keretezi.
A BenQ a hagyományos technológiák mellett hatékony védelmet nyújt a játékosok szemének is, ugyanis a Flicker Free és a Blue Light technológia csökkenti a szemfáradtság kialakulását és maximális képrészletességet biztosít. 
A BenQ Zowie RL2460 monitor csatlakoztatásáról a HDMI, a DVI és a VGA csatlakozók gondoskodnak.


Állítható magasságú állvány

Az állítható magasságú állvány precíz skálázási rendszerrel lett ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok könnyedén kitapasztalják a számukra tökéletes képernyő magasságot. Az állvány magasságának változtatása a monitor fel és lemozgatásával egy ujjal is lehetséges. A készülék elfordítható, illetve a pivot funkciónak köszönhetően 90°-van függőlegesen is elforgatható.

Játék üzemmódok a játékélmény növeléséért

Minden játékhoz megtalálhatod a legjobb beállításokat. Az előre finomhangolt beállítások sokasága között az RL-sorozatú monitorokban - mint például FPS és FTG üzemmód - gyorsbillentyűvel váltogathatsz.

Black eQualizer - Fedezd fel a rejtőző ellenségeket

Soha többé nem leszel egy sötét sarokban bujkáló gyáva ellenfél áldozata. A Black eQualizer technológia anélkül növeli a láthatóságot a sötét jelenetekben, hogy túlexponálná a világos képrészleteket.

Minimális vizuális zavarok

A koncentráció alapvető fontosságú a professzionális eSport játékosoknak, de ez lesz kulcs az egyéb játékosok számára is. Az XL-sorozatú monitorok LCD keretének speciális kialakításával csökken a fényvisszaverődés, így a hangúly a játékokon maradhat.

Flicker Free 

Most már akár hosszú órákon át is kényelmesen gyakorolhatsz, hogy a legjobb játékos váljon belőled.

A BenQ Flicker Free technológiája kiküszöböli a monitor vibrálását minden fénysűrűségi szinten és hatékonyan csökkenti a szemfáradtságot. A hagyományos LCD képernyők esetében a LED villódzásának aránya 200 villanás másodpercenként. A szemed talán nem látja a vibrálást, de minden bizonnyal érzékeli azt.

BenQ Alacsony Blue Light
BenQ Low Blue Light

Low Blue Light

Minden monitor bocsát ki kék fényt, amely a látásromlás, a szemfáradtság, a fejfájás és az alvászavarok egyik fő kiváltója. A BenQ egyedülálló technológiája, a Low Blue Light megszünteti az átlagos monitorok által kibocsátott káros kék fény színspektrumát, ezáltal lehetővé teszi, hogy egészségesebb feltételek között töltsd az idődet a monitorod előtt. Használd ki a tevékenységtől függő négy előre beállított üzemmódot.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Szürke
Kód:  WTZ011f
Termékszám:  9H.LF3LB.QBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20