Oldal frissítése

23.6" AOC M2470SWH

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23.6" AOC M2470SWH

A kiválóan tervezett 23,6"-os AOC LCD-panel a népszerű Full HD felbontást jeleníti meg, óriási kontraszt mellett. Ennek köszönhetően bármely multimédiás szórakozáshoz ideális, de a grafikai programokkal történő munkát is kiválóan támogatja. Modern LED háttérvilágítást használ a mélyebb fekete szín elérése érdekében, valamint magas tipikus dinamikus kontrasztarányt ér el (50 000 000:1) a tökéletes színhűség jegyében.

A látószög nagyszerű, 178°- os értéket ér el vízszintesen és függőlegesen egyaránt. Mindezen csúcsminőségű paraméterek ellenére csupán 18W fogyasztás jellemzi, amely megfelel az Energy Star 6.0 vagy az EPEAT Silver energiaszabványoknak. VGA és modern HDMI csatlakozók állnak rendelkezésre a számítógéphez való csatlakozáshoz. A fényerőt, a kontrasztot és más képernyő tulajdonságokat a monitor könnyen kezelhető nyomógombos felületén tudod beállítani.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 23,6 " (59,94 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Csatlakozás

Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Kód:  WC118b33
Termékszám:  M2470SWH

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05