Oldal frissítése

23" NEC MultiSync E233WM fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" NEC MultiSync E233WM fehér

He épp egy olyan monitort keresel, amelyik a legjobban megfelel a mindennapos használatra, akkor jó helyen jársz, ugyanis ez a monitor minden elvárásodhoz tökéletesen alkalmazkodik, legyen szó magasságállításról, döntésről, horizontális vagy éppen vertikális elforgatásról. Magad is észre fogod venni, hogy ezzel a monitorral a munka sokkalta kellemesebb és szórakoztatóbb lesz. Ráadásul hála a tükröződésmentes felületkezelésnek, a képminőség annyira kiváló lesz, hogy még olvasásra is használható, illetve természetesen kiválóan megfelel a munkához az eremdények növelése, illetve a szem épségének az érdekében. Ezt különösképpen azok fogják értékelni, akik nap mint nap a monitor előtt töltik a munkájukat. 


Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű, szélesvásznú 23" LCD monitor
  • Ideális mindennapi használatra a LED háttérvilágításnak köszönhetően
  • Dynamic Visual Mode - automatikus fényerő, szín és kontraszt
  • Állítható magasság, dönthetőség és elforgathatóság
  • Széles látószögek - jól látható minden oldalról
  • Beépített hangszórók

Környezetbarát

Ez a monitor teljes mértékben környezetbarát, hála a LED háttérvilágításos technológiájának, amelyik biztosítja számára az alacsony fogyasztást. Ez a modell összességével jóval kevesebb energiát fogyaszt, jóval kevesebb hőt termel, jóval könnyebb, illetve újrahasznosított műanyagból készült, ráadásul a gyártása során semmiféle veszélyes anyag nem volt igénybevéve. Hála az 50%-kal alacsonyabb fogyasztásnak ECO üzemmódban, nemcsak a környezetet, de még a pénztárcád is kíméli.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fehér
Kód:  WN280b4
Termékszám:  60003807
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15