Oldal frissítése

23 "Lenovo ThinkVision T2324p fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23 "Lenovo ThinkVision T2324p fekete

Az elegáns dizájnú minőségi monitor figyelemre méltó az íróasztalán. Nagyszerű eszköz lesz a szakemberek és a rendszeres felhasználók számára. Hála a nagy átlónak 23"elegendő helyet biztosít ahhoz, hogy egyszerre több ablakkal dolgozzon hatékonyan . A modern IPS panel LED háttérvilágítással finom Full HD (1920 x 1080) felbontású és pontos, nagy kontrasztú színeket mutat. Ezenkívül élvezheti a nézetet minden oldalról 178 ° -os függőleges és vízszintes látószöggel.

Főbb jellemzők

  • Finom Full HD felbontás
  • Modern IPS képalkotó technológia
  • Állítható állvány pivot funkcióval
  • Gazdag csatlakozók
  • Alacsony energia fogyasztás

Testreszabása szerint a tiéd

Viccesaz állvány az igényeinek megfelelően állítható be . Maga a monitor billentése 5 ° előre és 30 ° hátra lehet. A függőleges eltolás természetesen magától értetődő, és az elforgatható technológiával akár a teljes monitor 90 ° -kal is elforgatható. Vannak olyan gombok, amelyek a fényerőt, a kontrasztot és többet az előlapon konfigurálják.

Gazdag csatlakozók

A monitor csatlakoztatható a számítógéphez egy porton keresztülHDMI 1.4 vagy a modern DisplayPort . Van egy klasszikus VGA (D-Sub) is, és elégedett lesz a jelenlétével négykönnyen hozzáférhetőUSB 3.0 csatlakozók.

Megvédi a környezetet

A monitor ideális kiegészítő bármely számítógéphez. Függetlenül attól, hogy azt fő kijelző eszközként vagy második laptop monitorként használja, soha nem fog csalódni. A monitor minőség növeli a környezettudatosságot számos tanúsítvánnyal. Ezek közé tartozik az Energy Star 6.0, a TCO Display 6.0, a TCO Display Edge 2.0, az EPEAT Gold és még sokan mások. Az eredmény az alacsony energiafogyasztás, minimális hatással van a környezetre.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WM232e5h
Termékszám:  60GBMAT1EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15