Oldal frissítése

23 "Lenovo Egy kis fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23 "Lenovo Egy kis fekete

Miniatűr számítógépes rendszer Lenovo apró nyereség ebben monitor igazi otthon. Kapcsolat a számítógép és a monitor egyetlen funkcionális egység további lökést tárterület, ami kulcsfontosságú a munkahelyi problémák. Az asztalon tart minimális, az asztalra akkor biztos, hogy jobb, ha nem fulladt egy árvíz kábelek. Biztosan nem fogja látni a videó kábelt a kijelző, és ha hozzá egy vezeték nélküli számítógép billentyűzet és egér szett (vagy WiFi), hogy köze egyetlen kábellel. Obojí (LCD + PC) je totiž možno napájet jediným kabelem!

legfontosabb jellemzői

  • Monitor behelyezés ThinkCentre Apró
  • Helytakarékos és megőrizve az esztétikum a munkahelyen
  • Könnyen telepíthető és cserélje ki, ha szükséges
  • Lehetőség teljesítmény egyetlen kábelen keresztül
  • Még egy független monitor bemenettel
  • Ön tudja védeni Kensington

Miért nem vesz All-in-One?

Az "apró" a nyomában a hagyományos All-in-One PC-k könnyen cserélhetők beágyazott számítógépek új, nagyobb teljesítményű és esetleg műszerekkel modell. Hogy nincs ilyen All-in-One rendszer nem. Egy másik pozitív tulajdonsága, ellentétben a legtöbb közülük minden bizonnyal meg video bemenet, amelyek között egyszerűen átválthat gombot. Amíg dolgozik a beágyazott Tiny számítógép csak a gomb lenyomásával egy csatlakoztatott notebook. Az ötletek és a munka az út közvetlenül előtted. Samozřejmě funguje i jako samostatný monitor bez zapnutého počítače Tiny.

a komfort

Mivel a számítógéppel dolgozó töltenek sok időt gondolkodás volt az ergonómia és a praktikum. A kijelző a tökéletes helyzetben a szemet, csak azt, dönthető, hanem meg a megfelelő magassága körülbelül 110 mm. Felejtsd el a fájdalmat a nyakában hajlítására. Ahhoz, hogy még ülve is csatlakoztathat pendrive-ra, a monitor előlapján USB port, a nagy sebességű USB 3.0 szabvány.

További információk:

Úgy tervezték, hogy:
M93p apró
apró M83
apró M73
apró M53

talapzaton:
Dönthető: -5 ° / 35 °
A forgatás: +/- 45 °
Magasságállítás: 110 mm

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WM242f4e
Termékszám:  10DQPAT6EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15