Oldal frissítése

23" iiyama ProLite X2380HS

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" iiyama ProLite X2380HS

Az iiyama ProLite X2380HS-B1 LCD monitor 23"-os, Full HD felbontású kijelzőt kínál kíváló IPS képalkotó technológiával. Minden szögből lenyűgöző képet nyújt rendkívül valósághű színekkel és villámgyors válaszidővel. Ez a monitor kiváló választás azoknak, akik képekkel dolgoznak, grafikusoknak, valamint nagyon jól teljesít nagy felbontású filmek és játékok esetén is, ahol biztosan észre fogod venni a hagyományos TN és az IPS közötti óriási különbséget. A magas minőségű képet a LED-ek biztosítják, amelyeknek megfelelő háttérvilágítást és nagy energiahatékonyságot köszönhetünk. 
A kiemelkedően nagy, 10000000:1-es dinamikus kontrasztarány sima átmenetet képez az egyes színárnyalatok között, és a mindössze 5 másodperces válaszidő tovább fokozza a képi élményt. A dönthető állvány és a VESA fali tartók különböző beállítási lehetőséget biztosítanak a felhasználó maximális kényelme érdekében. A gyönyörű keskeny keret sztereó hangszórókat tartalmaz, amelyek elegendőek a számítógép alap hangzásának biztosításához. Videojel csatlakoztatásához használd a szabványos D-Sub csatlakozót, DVI-t vagy HDMI-t.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA828f
Termékszám:  X2380HS-B1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05